Dizajnové štúdio Maggie&Bianca Smoby módne návrhárstvo 70 dielov od 5 rokov

Popis produktu

Máte doma malú módnu návrhárku? Potešte ju krásnym darčekom s motívom obľúbeného seriálu Maggie&Bianca. Dizajnové štúdio Maggie&Bianca Smoby módne návrhárstvo s bohatou výbavou 70 dielov splní sen každému dievčatku od 5 rokov. Deti si môžu kombinovať jednotlivé outfity a dekorovať si skrinku s vešiakom peknými nálepkami, všetko v štýle obľúbeného seriálu.  Malá módna návrhárka sa zabaví s malým dizajnovým štúdiom a módnym návrhárstvom, ktoré obsahuje pódium, kam si dievčatko môže ukladať siluety naštýlovaných modeliek. Ďalej tu nájde skvelý stojan na vešanie a skrinku s uzatváracími dvierkami a tabuľu, na ktorej si bude môcť pripravovať svoje vlastné návrhy a zlepšenia modelov.

Pri svojej práci módnej návrhárky dieťa určite využije aj ďalšie skvelé doplnky: perá, plastové šablóny, listy s predkreslenými návrhmi, dekoratívne nálepky a ďalšie pomôcky, ktoré jej pomôžu rozvíjať kreativitu pri hre s dizajnérskym štúdiom. Detské dizajnové štúdio a módne návrhárstvo je detská hračka, ktorá pomáha každej malej slečne s rozvojom jej predstavivosti a fantázie, pričom sa učí, ako správne pracovať s farbami a zároveň sa kreatívne rozvíja. Hra s dizajnovým štúdiom a módnym návrhárstvom je skvelý spôsob, ako môže každé malé dievčatko zmysluplne tráviť čas.

Francúzsky výrobca Smoby je popredným výrobcom detských hračiek, ktoré sa vyznačujú kvalitou a bezpečnosťou. Atraktívny francúzsky dizajn detských hračiek, dlhoročná tradícia a ich vysoká kvalita sú známe rodičom a ich deťom po celom svete. Všetky detské hračky od Smoby podliehajú prísnym kontrolám počas celého výrobného procesu, vďaka čomu si udržujú ten najvyšší štandard kvality.

Vlastnosti

  • bohatá sada doplnkov
  • rozvíja detskú predstavivosť a fantáziu
  • atraktívny dizajn
  • kvalitné spracovanie všetkých dielov
  • vhodné pre dievčatá od 5 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia35*7*28 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,8 kg
Farbacyklamenová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.