Šperkovnica Princezná Smoby Šípková Ruženka/Popoluška/Rapunzel

Popis produktu

Smoby detská šperkovnica s dizajnom Disney Princezná poteší všetky malé dievčatká, ktoré sa rady hrajú na princezné. Detská šperkovnica zosobňuje tri najobľúbenejšie princezné, ktoré sú známe z rozprávok od Walta Disneyho. Vaše dievčatko si môže vybrať z troch dizajnov šperkovníc, a to buď v tvare modrej Popolušky, ružovej Šípkovej Ruženky alebo fialovej Rapunzel. Detská šperkovnica má krásny a moderný vzhľad a pôsobí veľmi elegantne. Je ideálnym doplnkom pre všetky malé dievčatká, ktoré si chcú svoje princeznovské šperky a poklady odložiť na krásne miesto.

Šperkovnica pre deti je zamatová na dotyk, vďaka použitiu vysoko kvalitných a odolných plastových materiálov. Francúzsky výrobca hračiek pre deti Smoby je renomovaná spoločnosť so zárukou dlhodobej a najvyššej kvality hračiek pre vaše malé ratolesti. Detská šperkovnica v dizajne Disney Princezná má rozmery 15*17*15 cm. Šperkovnica v štýle Šípkovej Ruženky má krásnu ružovú farbu a veľkú otvárateľnú sukničku. V jej vnútri sa nachádzajú ozdôbky pre malú princeznú. Modrý náramok na ruku má v strede výrazný šperk, ktorý pripomína diamant. Šperk na ruku pre deti vyzerá ako skutočný kráľovský náramok a vaša malá princezná ho nebude chcieť dať dole z ruky.

Za sukničkou sa skrývajú aj dva prstienky, na ktorých je obrázok Šípkovej Ruženky. Majú okrúhly tvar a po bokoch sú zdobené. Pre princeznú nesmú chýbať aj detské náušnice, na vrchu s tvarom zlatej hviezdy a obrázkom Šípkovej Ruženky. Set s Popoluškou obsahuje rovnaké doplnky pre deti, ladené v kráľovskej modrej farbe. Rovnakú bižutériu a doplnky obsahuje aj šperkovnica s princeznou Rapunzel, ktorá je vo fialovej farbe. Moderný a krásny dizajn detskej šperkovnice vyzdobí a rozžiari izbu vášho dievčatka. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery15*17*15 cm
Celková výška17 cm
Rozmery balenia15*15*24 cm
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.