Kozmetická taštička Little Miss Janod s kozmetikou z dreva a 9 doplnkami

Popis produktu

Janod kozmetický set pre dievčatá Little Miss s kozmetikou z dreva od francúzskej spoločnosti Janod je ideálnym a krásnym doplnkom pre všetky malé parádnice, ktoré sa chcú cítiť ako skutočné princezné. Krásna kozmetická sada v ružovej farbe je vhodná pre dievčatá od 3 do 8 rokov a obsahuje všetko, čo potrebuje každá malá dáma, aby vždy vyzerala tip-top. Detský kozmetický set obsahuje 9 drevených doplnkov. V taštičke malá parádnica nájde veľké ružové zrkadlo, hrebeň, voňavku, 2 laky na nechty, 2 rúže a sadu očných tieňov vhodných na jemnú detskú pokožku.

Detská kozmetická sada je balená v praktickej prenosnej kozmetickej taške s 1 uchom pre ľahké prenášanie. Rozmer kozmetickej tašky pre deti je 23*17*16 cm. Touto milou kozmetickou sadou zažije vaše dievčatko hodiny zábavy a radosti. Kozmetický set pre deti spĺňa európske štandardy kvality a bezpečnosti hračiek pre vaše deti. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety. Farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračky z dreva Janod budú celé roky ako nové.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti

  • kozmetická súprava pre dievčatá s 9 doplnkami
  • pre deti od 3 do 8 rokov
  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • praktické balenie
  • rozmery 23*17*16 cm
  • príjemné farebné prevedenie
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery23*17*16 cm
Rozmery balenia24*10*17 CM
Hmotnosť0,74 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.