Hudobná šperkovnica Jewellery Heart Musical Box - Minuschka Janod

Popis produktu

Janod hudobná šperkovnica Jewellery Heart Music Box – Minuschka je krásna detská hračka vhodná pre dievčatká od 3 do 8 rokov. Detská šperkovnica má nežné ružové farebné prevedenie, tvar srdiečka a rozmery 14,5*13,5*8,5 cm. Malé parádnice si do šperkovničky môžu uložiť všetky svoje cennosti a poklady, napríklad prstene, náušnice, náhrdelníky, náramky. V šperkovnici pre dievčatá sú 2 otváracie zásuvky v spodnej časti a ešte jedna odkladacia časť na vrchu. Vo vrchnej časti je aj malá balerína, ktorá sa točí do rytmu hudby po natočení šperkovnice. Ďalším nevyhnutným doplnkom je malé zrkadielko, v ktorom sa dievčatká môžu obzerať. Detská hudobná šperkovnica je nádherná nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Hračky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky hračky Janod majú istý vzdelávací význam, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Dievčatá sa parádením a odkladaním šperkov do svojej vlastnej šperkovnice približujú svetu dospelých. Detská šperkovnička Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane nevyhnutným doplnkom v živote každého dievčatka

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorej história siaha do roku 1970. Zaoberá sa vývojom prvotriednych hračiek pre deti, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • hudobná šperkovnica s balerínou
  • rozmery  14,5*13,5*8,5 cm
  • v ružovej farbe, v tvare srdiečka
  • z kvalitného ľahkého, ale pevného kartónu
  • po natočení hrá hudbu Čarodejníkov učeň
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej motoriky, hmatovej citlivosti
  • deti sa približujú svetu dospelých
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery14,5*13,5*8,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.