Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes

Popis produktu

Didaktický stôl Activity Table Little Smoby je vynikajúca multifunkčná hračka, ktorá pomôže deťom od 12 mesiacov naplno rozvíjať ich kognitívne a motorické schopnosti. Didaktický stolík pre deti stojí na 4 pevných a stabilných nohách, je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Chlapci a dievčatá si precvičia svoje zručnosti a schopnosti pri rôznych hrách. Tešiť sa môžu na vystreľovací katapult, prevliekanie krúžkov, otáčacie zrkadielko, valec a krásny tobogán s obrázkom sloníka, po ktorom si budú púšťať žltú loptičku.

Hrací stolík je vybavený aj farebnými vkladacími kockami s obrázkami zvieratiek, ktoré sa dieťa naučí triediť podľa tvarov a vkladať do príslušných otvorov. Kocky sa po správnom vhodení zbierajú v nožičke stolíka, takže hra môže kedykoľvek pokračovať ďalej. Dieťa si týmto spôsobom precvičuje jemnú motoriku a zároveň rozoznáva jednotlivé farby a tvary kociek. Na stolíku je množstvo pohyblivých častí, s ktorými sa vaši najmenší vydržia dlho zabávať a trénujú si pritom logické myslenie. Rozmery produktu sú 47*47*53 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery47*47*54 cm
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.