Didaktické chodítko Cotoons Smoby so zvukom a svetlom ružové od 12 mes

Popis produktu

Smoby didaktické chodítko Cotoons je fantastická multifunkčná hračka pre najmenšie dievčatká, vhodná už od 12 mesiacov. Detské chodítko má stabilnú konštrukciu a kolieska, ktoré zabezpečia príjemnú a ľahkú, tichú jazdu. Kolieska majú v strede tlačidlo, ktoré umožňuje zabrzdenie. Chodítko pre deti od 1 roka poslúži ako opora pri prvých neistých krôčikoch dieťaťa, má na to ideálnu výšku 47 cm. Okrem toho je to aj skvelá a veľmi zábavná hračka, ktorá svieti a vydáva zvuky. Jej súčasťou sú farebné kocky, ktoré dieťatko vkladá podľa tvarov do vkladacej časti vpredu a pri tom celá detská hračka spieva a svetielkuje. Na vrchu hračky pre najmenších sú pohyblivé tlačidlá a ozubené kolieska, takže ak deti prestane baviť chodenie, môžu jednoducho so svojim rozprávkovým chodítkom zastať a zahrať sa všelijaké hry.

Chodítko a didaktická hračka v jednom je vyzdobené obrázkami rozprávkových postavičiek Cotoons, ktoré na najmenšie deti pôsobia pozitívnym dojmom. Hračky na chodítku prispievajú k optimálnemu vývinu a rozvoju inteligencie najmenších detí. Deti pozorujú ako hračky reagujú na ich dotyk, stlačenie, orientujú sa na vonkajší svet, chcú skúmať a objavovať nové veci. Rozvíja sa jemná motorika, manuálne zručnosti, logické myslenie aj sluch najmenších. Vďaka pestrému výberu hračiek, deti spoznávajú farby a tvary. Rozmery hračky pre najmenších sú 51*43*47 cm. Tlačením chodítka pred sebou sa rozvíja aj svalstvo na nohách a rukách, deti sa uisťujú pri chodení. Má príjemnú ružovú farbu, atraktívnu pre každé malé dievčatko.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašu princeznú. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Didaktická hračka pre najmenších Smoby je vďaka viacúčelovému využitiu, nádhernému dizajnu a žiarivým farbám obľúbená u mnohých detí aj rodičov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery51*43*47 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia45*18*57 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,69 kg
Notebattery: 2x LR44
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.