Didaktické auto Chrobáčik Shape Sorter Car Cotoons Smoby s tvarovanými vkladacími kockami od 12 mes

Popis produktu

Didaktické autíčko Chrobáčik je perfektná didaktická hračka, ktorá poteší chlapcov aj dievčatká už od 12 mesiacov. Modro-biele autíčko je vyrobené v tvare známeho autíčka Chrobák a obsahuje kocky rôznych tvarov, ktoré sa doňho vkladajú cez určené otvory. S vkladacími kockami si vaši najmenší precvičia jemnú motoriku, rozvíjajú si logické myslenie a predstavivosť. Je to krásna didaktická hračka, s kockami rôznych farieb, ktoré si dieťa vyberie cez okno z vnútra autíčka.

Detské autíčko je vyhotovené v pestrých farbách s obrázkami animovaných hrdinov Cotoons, ktoré rozvíjajú detskú fantáziu a predstavivosť. Kocky sa dajú navzájom poprepájať (na koncoch majú guľaté háčiky, ktoré zapadnú do dierky v ďalšej kocke) a tak z nich vytvoriť reťaz. Detské autíčko obsahuje tiež malý detský mobilný telefón. Je to veľmi obľúbená hračka pre malé deti, dá sa využiť v interiéri aj exteriéri. Rozmery produktu sú 24*15*20 cm.

Renomovaná francúzska značka Smoby prináša deťom kvalitné plastové hračky už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery24*15*20 cm
Celková výška20 cm
Rozmery balenia25*15*21 cm
Celková dĺžka24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,60 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.