Didaktická skladačka podmorský svet Coral Little Smoby 8 dielov v tvare korytnačky chobotnice a kvetov od 12 mes

Popis produktu

Didaktická skladačka Coral Little od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúcu hračku pre deti od 12 mesiacov, ktorá im pomôže všestranne sa rozvíjať. Detská skladačka s motívom Podmorský svet umožní deťom naplno zapojiť svoju fantáziu a predstavivosť pri každodennej hre. Na pevnú základňu v tvare koralu s výbežkami deti ukladajú dieliky v podobe kvetovkorytnačiek a chobotníc. Originálna skladačka v jemných farbách je vyrobená z prvotriedneho plastu so zamatovo jemným povrchom a oblými hranami, takže sa s ňou bezpečne zahrajú aj najmenšie deti.

Didaktická skladačka prinesie deťom radosť z objavovania farieb, nových tvarov a povrchov, jej robustnosť a prepracovaný dizajn zaručí, že sa s ňou zabavia na dlhý čas. Taktiež si trénujú jemnú motoriku, jednotlivé dieliky sa dajú aj samostatne prepájať. Pri vytváraní podmorského koralu dieťa naplno využíva svoju kreativitu, každý deň objavuje nové možnosti skladania. Hračky z kolekcie Little Smoby sú určené pre najmenšie deti, pomáhajú im objavovať okolitý svet a naplno využívať svoje schopnosti a zručnosti.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Od roku 2020 začal používať výrobca ako obaly pre produkty recyklovateľné kartónové obaly, čím dokázal znížiť mieru dopadu na životné prostredie až o 90%, taktiež ponúka široký sortiment hračiek, ktoré sú vyrábané z recyklovateľných plastov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*19*25 cm
Rozmery balenia21*12*27 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.