Didaktická kuchynka pre najmenších Cooky Kitchen Little Smoby s kockami a riadom do kuchynky od 18 mes

Popis produktu

Didaktická kuchynka pre najmenších Cooky Kitchen z edície Little Smoby je fantastická hračka pre chlapcov a dievčatá už od 18 mesiacov. Nadčasová kuchynka v jemných pastelových farbách s obrázkami zvieratiek očarí deti na prvý pohľad, už od útleho veku si môžu vyskúšať hru na povolanie kuchárov. Kuchynka je vybavená kompletnou sadou 25 doplnkov, medzi ktorými deti nájdu poháriky, tanieriky, šálky, lyžičky, vidličky, nožíky, panvicu, hrniec s pokrievkou, soľničku so zvukom cric-crac, kapsule do kávovaru (káva/mlieko/čokoláda), a 4 didaktické kocky pre všestranný rozvoj vašich detí.

V centrálnej časti kuchynky je umiestnená varná doska, kávovar a v najvyššej časti sú na digestore umiestnené zvukové hodiny s mechanickým zvukom cric-crac, ktoré zobrazujú štyri rôzne zvieratká. Kuchynka ponúka dostatok úložného priestoru - dieťa sa naučí po hre poukladať doplnky na svoje miesto. Pohyblivé krídla na pracovnej doske sprístupnia kuchárom aj dodatočný úložný priestor, do ktorého môžu po obede odložiť príbory. Nádherná detská kuchynka s oblými tvarmi s precízne vypracovanými detailmi prinesie deťom pri hre na kuchárov skutočne realistické zážitky.

Didaktické kocky pomôžu najmenším deťom so zlepšením jemnej motoriky a rozpoznávaním rôznych tvarov a farieb. Vhadzovaním kociek do správnych otvorov nadobúdajú sebavedomie, rozvíjajú si logické myslenie a priestorové vnímanie. Množstvo ďalších farebných doplnkov deti využijú pri hre na kuchárov, objavujú využitie kuchynských pomôcok. Pri hre s ďalšími deťmi si budú rozvíjať aj jazykové a sociálne zručnosti. Veselý farebný dizajn kuchynky v nich rozvíja tvorivosť, kreativitu a fantáziu. Rozmery kuchynky sú 65*35*85 cm, výška pracovnej plochy je 41 cm.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca špičkových detských hračiek. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery65*35*85 cm
Celková výška85 cm
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.