Didaktická korytnačka na ťahanie Balls Turtle 2v1 Little Smoby s dráhou a 2 loptičkami od 12 mes

Popis produktu

Didaktická korytnačka na ťahanie Balls Turtle 2v1 od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúcu hračku pre deti od 12 mesiacov, ktorá im pomôže všestranne sa rozvíjať. Didaktická korytnačka je vybavená dráhou v pancieri, po ktorej deti môžu spúšťať 2 farebné loptičky. Na konci dráhy je poistka, ktorú dieťa ľahko uvoľní a loptička sa vykotúľa von. Originálna korytnačka v jemných farbách je vyrobená z prvotriedneho plastu so zamatovo jemným povrchom a oblými hranami, takže sa s ňou bezpečne zahrajú aj najmenšie deti.

Didaktická korytnačka je vybavená šnúrkou na ťahanie, preto sa s ňou deti môžu poprechádzať a vziať si ju kamkoľvek so sebou. Prinesie deťom radosť z objavovania farieb, nových tvarov a povrchov, jej robustnosť a prepracovaný dizajn zaručí, že sa s ňou zabavia na dlhý čas. Korytnačka je vybavená aj úložným priestorom, do ktorých sa dajú loptičke po každej hre uložiť. Deti si pri hre s korytnačkou trénujú jemnú motoriku, zlepšujú si aj priestorovú predstavivosť. Hračky z kolekcie Little Smoby sú určené pre najmenšie deti, pomáhajú im objavovať a zlepšovať svoje schopnosti a zručnosti.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Od roku 2020 začal používať výrobca ako obaly pre produkty recyklovateľné kartónové obaly, čím dokázal znížiť mieru dopadu na životné prostredie až o 90%, taktiež ponúka široký sortiment hračiek, ktoré sú vyrábané z recyklovateľných plastov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery28*20*29 cm
Celková výška29 cm
Rozmery balenia26*14*30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.