Didaktická kocka Oceán Janod s rôznymi textúrami a kockami od 12 mes

Popis produktu

Janod didaktická kocka Oceán je úžasná vzdelávacia hračka vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Vkladačka je tvorená množstvom zábavných a zaujímavých aktivít s motívom zvieratiek z oceánu. Hračka pre deti didaktická vkladacia kocka Oceán z dielne francúzskych dizajnérov obsahuje 6 kociek rôznych tvarov v peknom farebnom prevedení. Vkladací box na kocky má rozmery ideálne pre najmenšie deti 15*16*23 cm, je krásne ilustrovaný s motívom podmorského sveta. Hračka didaktická kocka Oceán ponúka deťom spoznávať hmatom rôzne povrchové štruktúry, ktoré sú umiestnené ako súčasť ilustrácie rybiek a ponorky po bokoch kocky. Deti tak zvieratká spoznávajú vizuálne aj dotykom.

Didaktická kocka poskytuje deťom nekonečnú zábavu, ale aj vzdelávanie sa hravou formou. Praktické ucho na prenášanie umožní dieťatku zobrať si túto peknú hračku kdekoľvek zo sebou. Deti si prostredníctvom hry s kockou rozvíjajú jemnú motoriku, logické myslenie, učia sa spoznávať farby, tvary, pomenovať zvieratká a pomocou textúry sa zoznamujú s novými vecami aj dotykom. Janod didaktická kocka je nadčasová francúzska hračka, ktorá bude moderná a pekná aj po rokoch, je vyrobená z kvalitných a zdravotne neškodných materiálov.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti           

  • didaktická kocka s textúrou pre najmenšie deti
  • zábavná hračka pre deti
  • obsahuje 6 kociek na vkladanie
  • pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • má rozmery 15*16*23 cm
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, logické myslenie, koncentráciu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary, zvieratká vizuálne i dotykom
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery15*16*23 cm
Rozmery balenia15*16*23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,43 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.