Didaktická kocka Explor Cube Little Smoby pre jemnú motoriku 5 strán a 13 funkcií so zvukom od 12 mes

Popis produktu

Didaktická kocka Explor Cube Little od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje multifunkčnú hračku pre chlapcov a dievčatá od 12 mesiacov, ktorá im pomôže všestranne sa rozvíjať. Originálna kocka v jemných pastelových farbách je vyrobená z prvotriedneho plastu so zamatovo jemným povrchom a oblými hranami, takže sa s ňou bezpečne zahrajú aj najmenšie deti. Tešiť sa môžu na 13 aktivít, pri ktorých si precvičia jemnú motoriku, logické myslenie a rozvíjajú si aj fantáziu a predstavivosť. Didaktická kocka prinesie deťom radosť z objavovania farieb, tvarov a povrchov, jej robustnosť a prepracovaný dizajn zaručí, že zabaví deti na dlhý čas.

Kocka je vybavená 5 hernými stranami, na ktorých sa nachádzajú otvory pre 4 vkladacie kocky so zvieratkami, hra s prevliekaním krúžkov, otáčateľné lopatky, otáčací valec, sústava 3 ozubených koliesok, otočná koala na strome, hra na schovávačku s korytnačkou, motýľ s otáčateľným krídlom či pohyblivá lienka s mechanickým zvukom crick-crick. Deti sa pri hre s didaktickou kockou skúmajú aj rôzne štruktúry povrchov, objavujú nové farby a tvary. Didaktická kocka je vybavená aj praktickými dvierkami, vďaka ktorým sa dajú vkladacie kocky z domčeka ľahko vybrať. Očarujúce kocky očaria deti obrázkami žabky, sloníka, žirafy a hrocha.

Rozmery didaktickej kocky sú 29*28*40 cm. Hračka s množstvom rôznych funkcií a farebnosťou zaujme každé dieťa na prvý pohľad. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Od roku 2020 začal používať výrobca ako obaly pre produkty recyklovateľné kartónové obaly, čím dokázal znížiť mieru dopadu na životné prostredie až o 90%, taktiež ponúka široký sortiment hračiek, ktoré sú vyrábané z recyklovateľných plastov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery29*28*40 cm
Rozmery balenia23*23*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.