Xylofón Confetti Metal Xylo Janod od 24 mes

Popis produktu

Janod kovový xylofón Confetti Metal Xylo je krásny hudobný nástroj vhodný pre deti od 2 do 5 rokov. Detský xylofón má bielu farbu s bodkovaným vzorom. Jeho rozmery sú 38,5*15,5*4,5 cm. Spolu obsahuje 12 stupníc a v balení nájdete aj 2 paličky na hranie. Hudobný nástroj vo veľkej miere ovplyvňuje rozvoj hudobného cítenia a zmyslu pre rytmus, okrem toho zabezpečí obrovskú zábavu na dlhé hodiny pre celú rodinu. Ďalej detský xylofón podporuje aj rozvoj kreativity, fantázie a predstavivosti, tiež buduje detské sebavedomie a odvahu pri vystupovaní. Detský hudobný nástroj je naozaj nadčasový, je vyrobený z kvalitného kovu a zdravotne neškodných a odolných farieb. 

Všetky hračky Janod majú vzdelávací charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Ďalej sa rozvíja aj tvorivosť a kreativita, fantázia a predstavivosť najmenších detí. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Hudobné nástroje Janod prispievajú k rozvoju hudobného sluchu a hudobného talentu vašich ratolestí. Jedinečný dizajn, pekná farba a realistické prevedenie vám zaručia, že detskému drevenému xylofónu Janod neodolá žiadny malý hudobník alebo hudobníčka.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť zaoberajúca sa vývojom prvotriednych hračiek pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tejto francúzskej značky dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • kovový xylofón s paličkami
  • rozmery  38,5*15,5*4,5 cm
  • v bielej farbe
  • vhodný pre deti od 2 do 5 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja hudobný sluch, zmysel pre rytmus, jemnú motoriku, hmatovú citlivosť, fantáziu a predstavivosť, kreativitu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • originálny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery38,5*15,5*4,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.