Veterinársky kufrík Smoby s plyšovým zvieratkom a 8 doplnkami

Popis produktu

Smoby lekársky kufrík so zvieratkom je ideálna hračka pre malých veterinárov, ktorí sa radi starajú o zvieratká. Kufrík je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý je odolný a vydrží po dlhý čas ako nový. Je to plast jemný a zamatový na dotyk. Zverolekársky kufrík pre deti je v zelenej a modrej farbe. Doktoreský veretinárny kufrík má rozmery 26*10*23 cm. Zvieratko, ktoré je súčasťou hračky, je vyrobené z plyšu. Na výber máte kufrík so šedou mačičkou alebo hnedým psíkom. Svoj výber napíšte do vašej objednávky.

Celý kufrík poslúži ako malá ordinácia, ktorú si malý zverolekár vie zobrať kdekoľvek so sebou. Detský kufrík je ľahký a pri prenášaní dieťatko využije praktickú rukoväť. Obsahuje jednu malú poličku a bohatú výbavu, v ktorej nechýba stetoskop, injekcia, pinzeta alebo teplomer, spolu sa v tejto peknej a kvalitnej hračke pre deti nachádza 8 doplnkov. Veterinársky kufrík pre deti je vhodný pre deti vo veku od 18 mesiacov. S touto hračkou sa vaše dieťa stane veterinárom, môže ošetrovať zvieratká a mnohému sa pritom naučí. 

Napodobňovanie dospelých pri práci rozvíja u detí fantáziu a pomáha im rozšíriť si všeobecný rozhľad.  Lekársky kufrík od francúzskeho výrobcu Smoby spĺňa najprísnejšie európske štandardy. Hračky majú zaoblené hrany, aby boli deti pri hrách chránené. Plast na hračkách Smoby je jemný k detským rúčkam, je to plast zamatový na dotyk. Hlavnou myšlienkou spoločnosti Smoby je, aby hračka rozvíjala motorické zručnosti dieťaťa, sociálnu inteligenciu a fyzickú zdatnosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*10*23 cm
Rozmery balenia26*10*23 cm
Hmotnosť0,50 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.