Vankúš pre najmenšie deti/hniezdo Bamboo toTs-smarTrike Black&White 2v1 bambusový hodváb a satén

Popis produktu

Detský vankúš Bamboo toTs-smarTrike je praktický vankúš a hniezdo v jednom, ktorý je vhodný pre malé bábätká a novonarodeniatka. Výrobca smarTrike sa rozhodol pre svoje produkty rady toTs zaviesť špeciálny, modifikovaný čierno-biely vzor, na ktorý aj najmenšie bábätká veľmi pozitívne reagujú. Dieťatko, vystavené tejto jednoduchej, dvojfarebnej kombinácii, sa bude cítiť veľmi pohodlne a spokojne.

Vďaka rozličným čierno-bielym vzorom sa lepšie rozvíjajú jednotlivé zmysly a vnímanie bábätka. Produktová rada toTs Bamboo v sebe spája to najlepšie, čo môžu rodičia svojim maličkým zadovážiť. Jemnučká a odolná bambusová tkanina poskytne ten najlepší zážitok pre hebkú detskú pokožku. Vankúš pre najmenších má rozmery 240*14 cm a je vyrobený z priedušného príjemného materiálu. Hniezdo do postieľky využijete v detskej postieľke, kde ho jednoducho oviniete po jej okrajoch, aby bolo dieťa v postieľke bezpečne chránené. Vankúš pre bábätko sa dá stočiť do okrúhleho tvaru ako hadík. 

Detský vankúš je príjemný na dotyk, vyrobený s ohľadom na potreby najmenších detí. Dá sa využiť aj pri dojčení bábätka ako mäkká podložka pre bábätko. Najnovším radom produktov výrobcu smarTrike sú doplnky na starostlivosť o bábätká toTs. ToTs poskytuje najmodernejšie kolekcie produktov, ktoré dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobcov. V doplnkoch toTs-smarTrike sa kombinuje kvalita a rozumné ceny.

Vlastnosti

  • detský vankúš a hniezdo v jednom
  • rozmery 240*14 cm
  • bielo-čierna kombinácia
  • materiál 70% bambusová bavlna a 30% bavlnený satén
  • priedušný a jemný na dotyk
  • vhodný aj pre novonarodeniatka

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
Rozmery240*14 cm
Farbačiernobiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.