Trenažér s hasičským autom Activity Kiddieland so zvukom a svetlami od 18 mes

Popis produktu

Kiddieland trenažér hasičského autíčka Activity je elektronická hračka pre najmenšie deti, vhodná od 18 mesiacov. Detský trenažér má pred volantom veľké hasičské auto spolu s hasičom. Dieťa krúti volantom ako v skutočnom aute, stláča tlačidlá a spínače, zapína svetlá, smerovky a výstražné znamenia, zaraďuje rýchlosti a trúbi, vyhráva melódie a šoféruje. Po naštartovaní detského auta kľúčom, počuť ako auto pridáva plyn, rádio frekvenciu, policajnú a hasičskú sirénu spolu s vibráciou veľkého auta.

Detská hračka - trenažér hasičského auta je veľmi kvalitná a pevná hračka pre deti od 18 mesiacov, s ktorou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nová. Má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube - stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčať páčky a krúžky doprava doľava hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb - keď hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky. 

Táto hračka určite poteší každé dieťa, a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami. Funguje na batérie 3xAA, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Detský elektronický trenažér hasičského auta je prevedený v peknej modrej farbe so žltým svietiacim volantom. Je to kvalitná hračka, ktorá je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý má jemné oblé tvary a je bezpečná pre deti. Rozmery hasičského auta sú 30*25*17 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
Rozmery30*25*17 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.