Traktor Power Builder Max Smoby s prívesom, bagrom a nakladačom žltý

Popis produktu

Smoby detský traktor Power Builder Max na šliapanie s pedálmi je traktorom pre deti a bagrom, nakladačom a prívesom väčších rozmerov ako ktorýkoľvek iný traktor. Je vhodný pre deti od 3 do 8 rokov. Deti traktor môžu používať aj dlhšie, pretože má dostatočne veľké rozmery. Traktor pre deti Power Builder Max je prevedený vo farebnej kombinácii  žltej a čiernej farby s čiernymi pevnými kolesami. Svojím vzhľadom pripomína realistický traktor. Detský traktor Power Builder Max má nastaviteľné sedadlo a otáčajúci volant s trúbou. Všetky prvky traktora sú pohyblivé a dajú sa ovládať pomocou páky. Detský traktor na šliapaniepraktický príves, vďaka ktorému si dieťa môže nosiť piesok, kamene a iné predmety. Predný bager a nakladač sa dajú ovládať pomocou páky. Všetky prvky na hranie zaručujú vášmu dieťaťu dlhé hodiny strávené hrou vonku na čerstvom vzduchu.

pevnú konštrukciu vyrobenú z odolných plastových materiálov. So svojou dĺžkou úžasných 185 cm je to veľká hračka pre každého chlapca, s ktorou zažije množstvo zábavy. Ľahko sa na ňom pedáluje, a jeho pohon je na reťaz, tak ako bicykel. Výhodou traktora pre deti je to, že podporuje fyzický rozvoj dieťaťa, posilňuje jeho nohy a celé telo. Rozvíja celkovú fyzickú zručnosť dieťaťa, a v neposlednom rade strávi dlhé hodiny hrou vonku. Detský traktor s prívesom je hračka snov pre každého chlapca. Príves traktora pre deti sa dá jednoducho odpojiť. Traktor ponúka veľa možností na hru, či už pomáhaním pri prácach v záhrade, alebo sa dieťa hrá na malého farmára či stavbára.

Je to kvalitný francúzsky výrobok, ktorý má odolné vlastnosti. Plasty sú pevné a vydržia niekoľko rokov ako nové. Traktor pre deti stojí na 4 pevných kolesách. Predné a zadné majú rozdielny priemer. Detský traktor vyzerá ako realistická replika ozajstného traktora. Smoby , výrobca detských hračiek, je značka, ktorá je zárukou kvality počas dlhých rokov. Detský traktor Power Builder Max je hračka s certifikátom kvality a odolnosti. Výška sedacej plochy traktora je 37 cm. Deti milujú realistické hračky, s ktorými zažijú množstvo zábavy od ich 3 rokov, a počas celého detstva. Vďaka svojej robustnosti je to bezpečná hračka, dieťa nesedí vo veľkej výške nad zemou. Traktor pre deti má nosnosť 30 kg.

Vlastnosti

  • detský traktor na šliapanie
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • chlapčenský dizajn
  • žltej a čiernej farby
  • nastaviteľné sedadlo
  • praktický príves, predný bager, nakladač
  • pevná konštrukcia
  • dĺžka 185 cm
  • reťazový pohon
  • nosnosť 30 kg
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery185*68*45 cm
Rozmery balenia82*40*57 cm
Výška sedacej plochy37 cm
Celková dĺžka185 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť8,50 kg
Nosnosť30 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.