Traktor na šliapanie Bull Kravička Smoby s prívesom bielo-čierny

Popis produktu

Smoby detský traktor Bull Kravička na šliapanie s pedálmi je traktorom pre deti so zelenou vlečkou. Veľkosťou je väčších rozmerov ako ktorýkoľvek iný traktor. Je vhodný pre deti od 3 do 8 rokov. Traktor pre deti Bull Kravička je prevedený v bielej farbe s čiernymi škvrnami, s čiernymi pevnými kolesami a zelenou kontrastnou vlečkou. Detský traktor Bull má pevné sedadlo, ktoré sa dá polohovať dopredu a dozadu a otáčajúci volant. Výška sedadla je 37 cm od zeme. Vďaka odpojiteľnej vlečke si dieťa môže nosiť piesok, kamene a iné predmety. Všetky prvky zaručujú vášmu dieťaťu dlhé hodiny strávené hrou vonku na čerstvom vzduchu. Kapota traktora je otvárateľná a to dodáva celému traktoru realistický dizajn.

pevnú konštrukciu vyrobenú z odolných plastových materiálov. So svojou dĺžkou 136 cm je to skvelá veľká hračka pre každého chlapca, s ktorou zažije množstvo zábavy. Šírka traktora je 45 cm a je vysoký od zeme 56 cm. Ľahko sa na ňom pedáluje a jeho pohon je na reťaz, tak ako bicykel. Kolesá sa ovládajú pomocou volantu. Výhodou traktora pre deti je to, že podporuje fyzický rozvoj dieťaťa, posilňuje jeho nohy a celé telo. Rozvíja celkovú fyzickú zručnosť dieťaťa, a v neposlednom rade strávi dlhé hodiny hrou vonku. Detský šliapací traktor s vyklápacou kapotou je hračka snov pre každého chlapca. Traktor pre deti má nosnosť 30 kg.

Traktor ponúka veľa možností na hru, či už pomáhaním pri prácach v záhrade alebo sa dieťa hrá na malého farmára, či stavbára. Je to kvalitný francúzsky výrobok, ktorého plastový materiál má pevné a odolné vlastnosti. Traktor pre deti na šliapanie stojí na 4 pevných kolesách. Predné a zadné majú rozdielny priemer. Detský traktor vyzerá ako realistická replika ozajstného traktora. Smoby, výrobca detských hračiek, je značka, ktorá je zárukou kvality počas dlhých rokov. Detský traktor Bull Kravička je hračka s certifikátom kvality a odolnosti. Deti milujú realistické hračky, s ktorými zažijú množstvo zábavy od ich 3 rokov a počas celého detstva. Vďaka svojej robustnosti je to bezpečná hračka, dieťa nesedí vo veľkej výške nad zemou.

Vlastnosti

  • šliapací traktor s pedálmi
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • chlapčenský dizajn
  • bielej farby s čiernymi škvrnami
  • pevné polohovateľné sedadlo
  • pevná konštrukcia
  • odolné plastové materiály
  • rozmery: dĺžka 136 cm, šírka 45 cm, výška 56 cm
  • reťazový pohon
  • nosnosť 30 kg
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery136*56*45 cm
Rozmery balenia82*40*57 cm
Výška sedacej plochy37 cm
Celková dĺžka136 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,30 kg
Nosnosť30 kg
Farbačiernobiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.