Drevený tenis Jokari Smoby s príslušenstvom

Popis produktu

Smoby súprava na tenis Jokari od francúzskeho výrobcu je skvelá hračka pre všetky deti. Rakety sú vyrobené z ľahkého pevného dreva a majú špecifický tvar. Dobre sa držia a ľahko sa s nimi manipuluje. Uchytenie loptičky o elastickú šnúrku je pevné a netreba sa báť, že sa šnúrka roztrhne. Jokari je pomerne neznáma, no veľmi zábavná, hra.

Je to hra špecifická pre Francúzsko, najmä v okolí Paríža. Hru Jokari hrajú dvaja alebo jeden hráč. Princíp hry je podobný ako pri squashi. Podložka, "základňa", o ktorú je elastickou šnúrkou pripevnená loptička, sa položí alebo pripevní na zem. Hráči stoja vedľa seba a striedajú sa v odrážaní loptičky, ktorá sa vďaka elastickej šnúrke zakaždým vráti späť. Môže sa bodovať, takisto ako v squashi alebo sa môže hrať len tak pre radosť bez bodovania.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných hračiek pre deti, ktoré sú obľúbené po celom svete. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Upútajú každé dieťa a tento drevený set Jokari je výborná hračka pre aktívne deti, ktoré majú rady šport a zábavu. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

PôvodFrancúzsko
Rozmery14*35 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.