Stôl Záhradník De Jardinage 2v1 Smoby s plotom a 15 doplnkami od 24 mes

Popis produktu

Detský stôl De Jardinage od výrobcu Smoby je nádherný stolík pre malých záhradníkov. S rozmermi 69*69*70 cm je to ideálna hračka na hry vonku pre deti od 2 rokov. S detským záhradným stolom sa zahrajú chlapci aj dievčatká. Súčasťou tejto outdoorovej hračky je 5 kvetináčov v žiarivých farbách, do ktorých si deti môžu posadiť svoje kvietky. Starať sa o nich budú pomocou hrabličiek, lopatkykrhličky, ktoré tiež patria k záhradníckej výbave. Okrem toho je v balení aj vedierko, 2 kolieska na kvetináče, ktoré sa zavesia na plot stolíka a 4 paličky, ktoré sa dajú zapichnúť do kvetináčov a vyzdobiť ich. Spolu obsahuje záhradný stôl De Jardinage 15 doplnkov.

Detský stolík pre záhradníkov je v strede rozdelený plotom zelenej farby, na ktorý sa dajú povešať kvetináče alebo záhradnícke náradie. Jedna strana stola pre záhradníkov je hlboká, dá sa do nej nasypať zemina a nasadiť kvietky. Z druhej strany stolíka sú otvory na kvetináče a vedierko. Tam si deti môžu pripravovať rastlinky pred zasadením. Celý stôl je ladený v krásnej zelenej a červenej farbe, výborne zapadne do každej záhrady alebo na dvor či terasu. Stojí na 4 pevných plastových nohách, preto je veľmi odolný a stabilný. Deti milujú hry na rôzne povolania, pretože sa tak približujú svetu dospelých. Pri hre na záhradníkov si deti rozvíjajú kreativitu a fantáziu, posilňujú jemnú motoriku. Stôl naviac obsahuje špeciálny anti UV filter, ktorý zabezpečí, že jeho farby zostanú krásne žiarivé dlhé roky. Chráni plast na stolíku pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Zaoblené hrany na hračkách Smoby slúžia ako preventívna ochrana pred zraneniami detí počas hier. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. S detským stolíkom De Jardinage sa deti zahrajú dlhé hodiny a popri tom sa učia ako sa starať o rastlinky a ako si vypestovať vlastné bylinky alebo pestrofarebné kvietky.

Vlastnosti

  • jedinečná hračka na hry vonku
  • stôl pre malých záhradníkov
  • vhodný od 2 rokov
  • 15 doplnkov na starostlivosť o malú záhradku
  • dajú sa na ňom pestovať rastliny
  • s plotom na zavesenie náradia
  • v žiarivých farbách
  • chránený proti vyblednutiu anti UV filtrom
  • zamatovo jemný a odolný plast
  • kvalitný francúzsky výrobca
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery69*69*70 cm
Celková výška70 cm
Výška pracovnej plochy46 cm
Rozmery balenia70*17*72 cm
Celková dĺžka69 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,80 kg / 4,85 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.