Stôl Autá Piknik Smoby s úložným priestorom od 24 mes

Popis produktu

Smoby detský piknikový stôl Cars s lavičkami a otvorom na slnečník je nádherný piknikový stolík, ktorý svojim moderným dizajnom rozžiari každú záhradku či detskú izbu. Stolík je v štýle oblúbenej detskej rozprávky Cars-Autá. Stôl je prevedený v krásnej červenej farbe, ktorá je doplnená o žltú farbu a o šedú farbu povrchu lavičiek. Je vyrobený z veľmi kvalitných plastových materiálov, ktoré sa vyznačujú vysokou odolnosťou. Plastové materiály sú zároveň zamatové a príjemné na dotyk, čím sú bezpečné pre vaše malé ratolesti. Produkt dodržuje prísne európske štandardy a certifikáty kvality a bezpečnosti hračiek.

Detský piknikový stôl s lavičkami a otvorom na slnečník obsahuje anti UV filter, vďaka ktorému sa farby  stola zachovajú nevyblednú ani po dlhšom čase. Stôl na piknik je vhodný nielen do záhradky, ale aj na terasu domu, balkón, či do bytu. Výrobok je ideálny hlavne pre chlapcov od 2 rokov. Rozmery stola sú 74*80*47 cm a výška piknikového stolíka od zeme je 47 cm. Rozmery stolíka sú 78*48, rozmery lavičiek 52*16 cm a výška lavičky od zeme je 23 cm. Firma Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou a vyrába jedinečné modely detských hračiek najvyššej kvality pre vaše deti. 

Piknikový stôl pre deti obsahuje dve lavičky, ktoré majú zaoblené hrany, takže sú pre vaše detičky veľmi bezpečné a nehrozí im žiadny úraz. Stôl žltú farbu a v strede má obrázok auta a otvor na slnečník. Stôl taktiež obsahuje praktický úložný priestor na odkladanie drobností. Detský piknikový stôl s lavičkami a otvorom na slnečník môžu vaše detičky využiť pri rôznych hrách, pri kreslení, skladaní stavebníc, ale aj pri jedení či oddychu. Poteší nielen súrodencov, ale aj dieťa ktoré sa rado delí o hračky so svojimi kamarátmi, keďže za stôl sa zmestí viacero detí.

Vlastnosti

  • originálny piknikový stôl s rozprávkovým motívom Autá
  • 2 lavičky s výškou 23 cm
  • otvor na slnečník
  • pevná a odolná plastzová konštrukcia
  • zamatovo jemný plast a zaoblené hrany
  • žiarivé farby, ktoré vyniknú
  • anti UV filter chráni farby predvyblednutím
  • vhodný od 2 rokov
  • hlavne pre chlapcov
  • kvalitný francúzsky výrobca
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery74*80*47 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia81*47*23 cm
Celková dĺžka80 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,3 kg / 5,1 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.