Set hudobných nástrojov pre najmenších Musical Cotoons Smoby od 12 mes

Popis produktu

Hľadáte hudobné nástroje, ktoré potešia a zabavia vašich najmenších? Set hudobných nástrojov pre deti od 12 mesiacov Musical Cotoons Smoby obsahuje 7 kusov hudobných nástrojov, s ktorými sa zabaví vaše dieťa na dlhé hodiny. Set hudobných nástrojov s motívom Cotoons upúta deti nielen svojím atraktívnym francúzskym dizajnom, ale taktiež aj hudobnými nástrojmi, medzi ktorými nájde bubon, činely, kastanety, xylofón, flautu, maracas (alebo rumba gule) a perkusie. Set hudobných nástrojov má pestré farebné prevedenie pastelových farieb

Detské hudobné nástroje sú vyrobené z kvalitného a odolného materiálu so zaoblenými hranami, takže sa rodičia nemusia báť, že sa ich dieťatko pri hre s hudobnými nástrojmi zraní. Detské hudobné nástroje u detí rozvíjajú hudobné cítenie a zmysel pre rytmus. Taktiež sa u detí rozvíja jemná motorika a správna koordinácia pohybov. Set hudobných nástrojov je hračka, ktorá by nemala chýbať vo výbave dieťaťa.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality a originálneho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery59*26*10 cm
Rozmery balenia59*26*10 cm
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.