Semafor BIG automatický čierny

Popis produktu

BIG detský semafor v čiernom prevedení naučí deti základom cestnej premávky. Semafor automaticky mení farby každých 30 sekúnd a poskytne deťom veľa novej a nepoznanej zábavy, keď budú svoju jazdu na odrážadle alebo trojkolke usmerňovať podľa pokynov semafora. Semafor má robustnú konštrukciu, aby vydržal nešetrné detské zaobchádzanie. Výška semaforu je 71 cm.

Pre dosiahnutia maximálnej stability sa dá základňa semafora naplniť vodou alebo pieskom, takže sa nemôže prevrátiť. Detský semafor funguje na tri AA batérie. Ak v zápale hry malí vodiči zabudnú semafor vypnúť, kvôli úspore energie po hodine prevádzky automaticky zhasne. Hrany semafora sú oblé, takže ani pri malej kolízii si dieťa nárazom neublíži. Farby semafora sú chránené ÚV stabilizátormi, aby vydržali celé roky ako nové. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery27*12*71 cm
Celková výška71 cm
Na batériuÁno
SvetloÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,6 kg
NoteBattery: 3x AA, R6
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.