Scooter Renault F1 Smoby elektronický modrý od 24 mes

Popis produktu

Detský elektronický scooter Renault F1 funguje na batériu. Je dlhý 83 cm, široký 45 cm a 60 cm vysoký. Je to krásny trojkolesový scooter pre deti od 2 rokov.realistický dizajn a preto sa teší veľkej popularite u všetkých detí. Ovláda sa ako klasická motorka. Na pravej strane riadidiel sa nachádza tlačidlo a po jeho spustení sa motorka pomaly naštartuje a dosahuje rýchlosť maximálne 5 km/h. Je to primeraná rýchlosť, ktorú zvládne dieťa od 2 rokov. Batéria má 6 voltov a dobíja sa pomocou priloženého adaptéra.

V prevádzke vydrží scooter 2 hodiny. Ak si chcete jazdu predĺžiť, zaobstarajte si náhradnú batériu a razom sa jazda predĺži o ďalšie 2 hodiny. Detský scooter Renault F1 je úžasná realistická hračka pre dieťa, ktoré je ako stvorená pre malého pretekára. Maximálna záťaž detskej motorky je 30-50 kg. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek a doplnkov najvyššej kvality. Produkty Smoby sú držiteľmi certifikátu kvality a to je zárukou dlhoročnej spoľahlivosti a jedinečného prevedenia.

S touto motorkou zažije vaše dieťa množstvo krásnych chvíľ strávených jazdou a hrou so svojimi kamarátmi. Je to úžasná hračka pre každé dieťa, ktoré sa rado vozí. Motorka pre deti scooter Renault F1 je stabilná a bezpečná hračka vďaka pevnej kovovej konštrukcii a trom kvalitným kolesám, ktoré dobre sedia na ceste. Má ergonomické, pohodlné sedadlo a riadidlá, ktoré zaručujú príjemnú jazdu, pri ktorej nebude dieťa ani po dlhšej jazde unavené. Motorka je prevedená v krásnej kombinácii farieb svetlej modrej a žiarivej žltej.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery82*44*55 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note6V, 5 km/ 1 hod
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.