Pracovný vozík Autá 2 Pit Stop Smoby s mechanickou vŕtačkou, autom McQueen a 25 doplnkami

Popis produktu

Smoby pracovný stolík Pit Stop Cars 2 (Autá 2) je krásna a dômyselne prepracovaná hračka. Je dokonalá pre chlapcov, ktorí milujú závodné autá a s nadšením sa hrajú s pracovným náradím. Vyrobený je z kvalitných materiálov. Ide o plasty, ktoré sú veľmi odolné a zároveň príjemné na dotyk. Dôraz sa kládol aj na bezpečnosť pri hre, a preto sú všetky tvary zaoblené. Prevedený je v červenej a čiernej farebnej kombinácii. Pripomína tak skutočnú pretekársku stajňu. Vozík pre malých opravárov stojí na dvoch kolesách, ktoré sa ľahko otáčajú a preto si môže malý automechanik brať svoju dielňu z miesta na miesto.

Spodná časť detského pracovného vozíka je zložená z troch vyklápateľných poličiek, kde si môže odkladať náhradné diely, pneumatiky, skrutky a iné dôležité náradie, ktoré je neodmysliteľnou súčasťou každej autodielne. Vrchnú časť tvorí pracovná plocha, kde je okrem iného uložené aj autíčko McQueen, čo je známy hrdina z rozprávky Autá, ktorá je u deti veľmi populárna a okamžite si ju zamilujú. Autíčko sa dá rozložiť a potom naspäť zložiť dohromady. Malý automechanik si tak môže pred každým závodom autíčko skontrolovať, vymeniť mu pneumatiky a podobne. Na pravej strane pracovnej plochy je vysunutý panel, ktorý slúži ako držiak na mechanickú vŕtačku, ktorá sa ovláda jednoduchým stláčaním tlačidla. Vedľa nej je skrutkovač na manuálne skrutkovanie - spolu obsahuje až 25 doplnkov.

Tieto nástroje poslúžia pri práci s autíčkom. Dieťa si pritom zlepší jemnú motoriku a manuálnu šikovnosť, ktorá je v dospelosti veľmi dôležitá. Okrem toho sa naučí niečo o náradí, spozná ich podobu a v budúcnosti ich bude vedieť rozlíšiť, ale im aj nájsť konkrétne uplatnenie. Detský pracovný vozík Pit Stop Cars 2 je zábavná, krásna a praktická hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý má dlhoročnú tradíciu a je zárukou najvyššej európskej kvality. Rozmery vozíka sú 39*27*73 cm. Krásne ozdobí chlapčenskú detskú izbu. K hre si môže dieťa prizvať aj kamaráta. Jeden bude pretekár a druhý jeho mechanik. Vybudujú si tak zmysel pre tímovú spoluprácu a sociálne cítenie. Vhodný je pre chlapcov od 3 rokov. Takáto hra ich zabaví a zamestná na dlhé hodiny a veľa si pri nej naučia.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery39*27*73 cm
Celková výška73 cm
Rozmery balenia40*17*64 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,70 kg
Farbačervená
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.