Pracovný stôl na kolieskach Autá 3 Smoby so skladacím autíčkom McQueen a 24 doplnkov

Popis produktu

Smoby detský pracovný stôl na kolieskach Cars 3 (Autá 3) je detailne prepracovaná a krásne spravená hračka. Je ideálna pre malých chlapcov od 3 rokov, ktorí sa radi hrajú na kutilov a majú radi autá. Stolík, vrátane všetkých doplnkov a autíčka McQueen, je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Ide o plasty, ktoré sú veľmi odolné, takže veľa vydržia. Zároveň sú však šetrné k pokožke a príjemne zamatové na dotyk. Prevedený je v  čiernej a červenej farebnej kombinácii. Stolík stojí na kolieskach, takže deti si ho môžu po izbičke voľne presúvať, ale aj napriek tomu je stolík pevný a stabilný. Malý kutil tak môže bezstarostne pracovať na svojich výtvoroch a údržbe autíčka. Medzi kolieskami sa v spodnej časti nachádza polička na odkladanie iných hračiek alebo náradia. Pracovná plocha stolíka je priestranná a malí mechanici majú dostatok priestoru na prácu s náradím.

Vozík pre malých opravárov stojí na dvoch kolesách, ktoré sa veľmi ľahko pohybujú a preto si môže malý automechanik svoju dielničku brať všade so sebou. Zložená je z troch poschodí. Najspodnejšie poschodie má najväčší úložný priestor. Sem si môže malý mechanik uložiť náhradné diely a iné náradie. Stredná polička je menšia a môže si slúžiť ako stajňa pre autíčko McQueen, ktoré je súčasťou vozíka. Je to dobre známa postavička z rozprávky Autá 3, ktorá je u deti veľmi populárna. Vrchná časť je dominantou vozíka a je to miesto, kde dieťa môže otvoriť dvere svojej fantázii. Náradie je ergonomicky riešené tak, aby presne pasovalo do malej rúčky. Dieťa tak môže jednotlivé časti presne uchopiť a hrať sa s nimi. Dieťa si tak môže cibriť svoje manuálne zručnostiAutíčko McQueen sa dá rozložiť a potom ho za pomoci pracovného náradia deti môžu zložiť späť. 

Stolík krásne ozdobí detskú izbu. Rozmery balenia sú 34*53*14 cm. Súčasťou balenia je okrem stolíka a autíčka až 24 doplnkovDetský pracovný stôl na kolieskach Autá 3 je krásna, kvalitná a detailne prepracovaná hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý je garanciou najvyšších európskych štandardov. Dieťa sa môže hrať s autíčkom, starať sa o jeho údržbu a učiť sa tak novým poznatkom zo sveta áut. Popritom získava veľmi dôležité motorické schopnosti a cit pre manuálnu prácu, ktorá je v neskoršom veku dôležitá. S náradím môže zapojiť svoju fantáziu a užiť si tak dlhé hodiny zábavy. Do hry môže zapojiť aj kamarátov. Jeden bude šofér a druhý mechanik. Buduje si tak sociálne cítenie a zmysel pre tímovú spoluprácu. Detský pracovný vozík Cars je dizajnovo krásne spravená hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, takže spĺňa najprísnejšie európske štandardy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery26*29*57 cm
Celková výška57 cm
Rozmery balenia34*53*14 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.