Opasok s pracovným náradím Bob Staviteľ Smoby so 14 doplnkami hnedý

Popis produktu

Máte doma chlapčeka, ktorý sa neustále snaží niečo opravovať a zdokonaľovať? Pokiaľ áno, k správnej oprave potrebuje aj kvalitný detský opasok s pracovným náradím so 14 doplnkami a motívom Boba Staviteľa, ktorý je obľúbenou postavičkou všetkých malých remeselníkov po celom svete. Detský opasok je vyrobený v príjemnej hnedej farbe a je určený pre všetkých malých chlapcov od 3 rokov. S týmto detským opaskom sa bude každý chlapec cítiť ako skutočný opravár, ktorý si dokáže poradiť s akýmkoľvek problémom.

Detský opasok s pracovným náradím rozvíja u chlapcov predovšetkým predstavivosť a bystré uvažovanie. Váš synček sa bude musieť naučiť, že každé náradie má svoje miesto a rýchlo pochopí, že je treba si po sebe aj upratať. Opasok je vyrobený z kvalitného popruhu, na ktorom sa chlapček dosýta vyhrá so všetkými doplnkami. Naučí sa, ako funguje mechanický skrutkovač, kladivko alebo sa rovno rozhodne použiť akumulátorový skrutkovač. Popruh na opasku sa dá ľahko nastaviť a umožňuje pohodlné nosenie potrebného náradia po dlhý čas. Vďaka klipsňovému uzatváraniu pracovný opasok s náradím z detských bokov len tak ľahko neskĺzne.

Francúzsky výrobca Smoby sa pri výrobe tohto detského opaska riadil radami tých najlepších dizajnérov, ktorí navrhli všetky výhody a zlepšenia. Opasok sa preto vyznačuje kvalitným spracovaním a pripojené doplnky vo forme pracovného náradia so starostlivo zaoblenými hranami spoľahlivo ochránia vaše dieťa pred zranením. Celkové rozmery opaska sú 44*6*9 cm a súčasťou balenia sú aj 2 elektrické batérie. Francúzska firma Smoby patrí medzi najdôležitejších výrobcov detských hračiek a kvalitu ich výrobkov potvrdzujú aj prísne testy kvality.

Vlastnosti

  • kvalitný a bezpečný popruh
  • 14 kvalitných a bezpečných doplnkov so zaoblenými plastovými hranami
  • atraktívny dizajn
  • kvalita od francúzskeho výrobcu
  • klipsňový uzatvárací systém
  • vhodný pre chlapcov od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery44*6*9 cm
Rozmery balenia35*6*25 cm
Celková dĺžka44 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.