Plážový tenis set Avengers Mondo s 2 raketami a loptičkou

Popis produktu

Mondo súprava na plážový tenis Avengers od talianskeho výrobcu pre chlapcov od 3 rokov je set dvoch rakiet s priemerom 22 cm a loptička. Tenisový set zaručí dlhé chvíle zábavy v parku, na záhrade či pláži a určite ho využijete na dovolenke či výlete. Loptička sa dobre odráža, je ľahko viditeľná a pláva na vode. Rakety na plážový tenis majú krásnu farbu a potlač komiksových hrdinov Avengers. Tenisové rakety dobre padnú do ruky, nešmýkajú sa a sú ľahké, dobre sa nimi manipuluje. Vyberte si farbu tenisového setu: modrá, oranžová alebo červená a napíšte ju do objednávky.

Plážový tenis je relatívne nový šport a ide o kombináciu tenisu, plážového volejbalu a bedmintonu. Môže sa hrať na ihrisku pre plážový volejbal so sieťou, ale aj bez siete, kdekoľvek v prírode. Oficiálne pravidlá hry priamo vychádzajú z tenisu - dvaja (alebo štyria) hráči hrajú oproti sebe, každý má vyhradený svoj priestor a cieľom je streliť loptičku na súperovu stranu hracej plochy tak, aby ju nestihol odraziť. Plážový tenis sa hrá na dva víťazné sety, bodovanie je ako v tenise. Neoficiálne pravidlá hry sú akékoľvek, aké vás budú baviť.

Talianska spoločnosť Mondo sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek z plastov, gumy a PVC a je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov či filmov nielen pre produkty v kategórii plážový tenis pre deti. Pri výrobe hračiek Mondo sú dodržiavané všetky prísne bezpečnostné kritériá stanovené Európskou úniou. Urobte deťom radosť a zabavte sa spolu pri plážovom tenise.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 2.5 roka
PôvodItaly
Rozmery22 c m Ø
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.