Magický palác Sweet Planet Smoby so zvieratkami elektronický od 18 mes

Popis produktu

Smoby magický palác pre mačičky Sweet Planet je fantastická hračka so zvukmi a svetlom, ktorá je vhodná pre dievčatá od 18 mesiacov. Detský domček na hranie prichádza v balení s 3 usmievavými zvieratkami. Každá plastová mačička má v spálni zázračného domčeka svoju postieľku. Hodiny vydávajú 3 zvuky: uspávanku, chrápanie, budíček. Vo vrchnej časti sa dá vytiahnuť slniečko, aby zvieratká vedeli, že už je ráno. Môžu sa spustiť dole kopcom cez tri poschodia domčeka až vonku, kde ich čaká deň plný zábavy. V kúpeľni nájdu zvieratká magické zrkadlo a hudobnú sprchu. V kuchyni si uvaria jedlo, v záhrade sa môžu húpať na hojdačke, okúpať v bazéne alebo sa zahrať na skrývačku. Dievčenská hračka poskytuje ohromné množstvo zábavy, dievčatká sa s ňou zaručenie zabavia veľmi dlhý čas. Má krásne ružové odtiene a je vyrobená z hebkého kvalitného plastu.

Hračky so zvukmi a svetelnými efektmi, medzi ktoré patrí aj poschodový domček na hranie, sú skvelé pre najmenšie deti, pretože všestranne prispievajú k rastu a optimálnemu rozvoju detičiek. Rozvíja sa logické myslenie, pamäť, jemná aj hrubá motorika, priestorové myslenie, sluch. Ďalej sa podporuje aj rozvoj fantázie a kreativity, pretože deti si môžu od rána do večera vymýšľať s plastovou hračkou všelijaké rozprávkové či dobrodružné príbehy. V detskom domčeku Smoby sa snúbi hra a zábava so zábavným vzdelávaním najmenších detí. Deti tiež prostredníctvom detského domčeka spoznávajú farby a tvary, pretože domček naozaj hýri farbami a jednoznačne upúta každé najmenšie dieťatko. V balení nájdete spolu s domčekom 3 veselé mačičky na kolieskach, ktoré sa môžu voziť hore dole po cestičkách medzi poschodiami domčeka.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca úžasných plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*36*50 cm
Celková výška50 cm
Rozmery balenia56*10*43 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,80 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.