Obchod City Shop Smoby so zvukom, svetlom a nákupným vozíkom so 41 doplnkami

Popis produktu

Smoby detský obchod s nákupným vozíkom City Shop je moderná a komplexne prepracovaná hračka vhodná pre chlapcov i dievčatá od 3 rokov. Poteší všetky deti, ktoré obdivujú skutočných predavačov v obchode a pri hre ich potom napodobňujú. Obchod pre deti s vozíkom má moderný dizajn so zaoblenými tvarmi, ktoré okrem dobrého vzhľadu dodávajú celej hračke aj bezpečnosť pri hre. Je prevedená v hravých a sviežich farbách, v kombinácii červenej, bielej a zelenej farby. Toto obchodné stredisko nádherne ozdobí detskú izbu. Dominantou celého obchodu je vysoký stĺpový regál so 6 poličkami, do ktorých je možné položiť rôzny tovar ako pomaranč, hrušku, kávu, šalátovú uhorku alebo mrkvu.

Obchodík spolu obsahuje až 41 doplnkov. Na boku sa nachádzajú dve zaoblené poličky, kde si môže malý predavač uložiť napríklad sortiment z drogérie. Pult disponuje závorou, ktorá sa dá otvárať a zatvárať a znázorňuje, kedy je pokladňa otvorená a kedy nie. Hore sa nachádza už samotná pokladňa, ktorá funguje na batérie. Jej súčasťou je kasa a skener čiarových kódov. Pri každom nablokovaní tovaru vydáva pípajúce zvuky a zabliká ako naozajstná pokladňa. Zvukové a svetelné efekty znásobujú atmosféru hry na obchod a samotný zážitok detí z hier s obchodom je ešte silnejší. Pokladňa je zamykaľná kľúčom a je plná mincípapierových bankoviek. Takáto hra s peniažkami naučí dieťa prácu s počtami a získajú aj základy finančnej gramotnosti, ktorá je v neskoršom veku a počas celého života veľmi dôležitá. Okrem toho sa naučia rozoznávať tovar, budú vedieť pomenovať rôzne druhy zeleniny a tá je azda najdôležitejším prvkom potravy.

Pokladňa disponuje aj funkčným mikrofónom a tak môže malý predavač zavolať kolegu alebo zákazníka. Súčasťou obchodíku je aj nákupný vozík, ktorý je imitáciou toho skutočného. Stojí na štyroch kolesách, ktoré sa s ľahkosťou otáčajú, a preto sa vozík ľahko presúva. Na rúčke je miesto, do ktorého sa strkajú mince, tak ako to býva v skutočných nákupných vozíkoch. Vďaka tomuto je hra umožnená aj viacerým deťom naraz. Jeden bude predavač a druhý zákazník. Pri takejto hre si deti rozvíjajú komunikačné schopnosti a sociálne cítenie. Detský obchod s nákupným vozíkom City shop je krásna hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorého dlhoročná tradícia zaručuje najvyššiu európsku kvalitu. Rozmery hračky sú 60*33*86 cm. Ak hľadáte kvalitné a bezpečné hračky, vyberte si značku Smoby.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery60*33*86 cm
Celková výška86 cm
Výška pracovnej plochy46 cm
Rozmery balenia50*24*69 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,01 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.