Obchod City Shop Smoby s elektronickou pokladňou a vozíkom so 44 doplnkami

Popis produktu

Smoby detský obchodík City Shop je nádherná, do detailov prepracovaná hračka vhodná pre deti od 3 rokov. Detský obchod prichádza so zabudovanou pokladňou s plochou obrazovkou, váhami, pohyblivým mikrofónom a čítačkou kreditných kariet na strane nakupujúceho. Pokladňa funguje ako kalkulačka, displej s nálepkami je ozdobný. Ďalej v balení nájdete nákupný košík na kolieskach, do ktorého sa dá vložiť minca. Spolu je v balení až 44 doplnkov, bez ktorých sa nezaobíde žiaden správny obchod. Sú to rôzne krabičky s potravinami, zelenina a ovocie z plastu, mince, bankovky a hnedá nákupná taška. Produkty sa dajú oskenovať, presne ako na naozajstnej pokladni. Pri každom produkte pokladňa vydá pípajúci zvuk a zasvieti červené svetielko. Cena nákupu sa dá spočítať na zabudovanej kalkulačke, ukáže sa aj na opačnej strane pokladne, takže ju vidí aj zákazník. Zaujímavou súčasťou detského obchodu je oddeľovacia priečka, ktorá sa používa aj v reálnych supermarketoch, keď sa uzatvorí pokladňa.

Detský obchodík s pokladňou je nielen veľmi zábavná realistická hračka, ale prispieva vo veľkej miere aj k rozvoju detí. Má množstvo poličiek, na ktoré si deti môžu rôznymi spôsobmi poukladať svoj tovar. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálna hračka pre deti, ktoré rady vymýšľajú rôzne príbehy a hrajú sa na dospelých. Pestré farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do každej izby. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Prostredníctvom predmetov, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom obchodík pre deti Smoby. Funguje na 2 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery60*33*86 cm
Celková výška86 cm
Výška pracovnej plochy46 cm
Rozmery balenia50*24*70 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,01 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.