Mikrofón Star Party headset Smoby s melódiami a potleskom od 4 rokov

Popis produktu

Detský mikrofón Star Party headset je ideálnou hračkou pre vašu malú talentovanú speváčku, ktorá rada spieva a chce odštartovať svoju hviezdnu kariéru. Mikrofón Smoby so slúchadlami si malá spevačka môže pripnúť za opasok a cítiť sa ako skutočná hviezda. Hračka pre dievčatá je v štýlovej ružovo-sivej kombinácii farieb. Hudobným mikrofónom potešíte dievčatá od 4 rokov. ktoré milujú spev. Atmosféru koncertu dotvoria 4 melódie, 8 rytmov a potlesk, ktorým bude malá speváčka po svojom vystúpení odmenená. 

Smoby detský mikrofón Star Party so slúchadlami je vyrobený z veľmi kvalitných plastových materiálov, ktoré sú odolné a príjemné na dotyk. Mikrofón pre deti obsahuje 3 gombíky, vďaka ktorým si vaša malá spevácka hviezda môže spríjemniť svoj spev o špeciálne a užitočné efekty. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami.

Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Firma Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou a vyrába jedinečné modely detských hračiek najvyššej kvality pre vaše ratolesti. Produkt spĺňa európske štandardy kvalitných a bezpečných hračiek pre vaše detičky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodFrancúzsko
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.