Hudobný mikrofón Máša Smoby elektronický ružový

Popis produktu

Hudobný elektronický mikrofón pre deti Máša od Smoby je presne ten typ mikrofónu, ktorý vaša malá vychádzajúca hviezdička potrebuje na to, aby zažiarila a rozbehla svoju vlastnú hviezdnu spevácku kariéru. Vďaka detskému mikrofónu Máša od francúzskeho výrobcu Smoby môže vaša malá speváčka spievať obľúbené piesne hlasnejšie a s väčšou radosťou, lebo sa bude cítiť ako skutočná hviezda. Mikrofón pre deti je elektronický a funguje na batérie 2xAA/LR6. Detský mikrofón vo farebnej kombinácii ružovej, fialovej a zelenej farby skvele sadne do ruky každej malej speváčky.

Atmosféru koncertu navodia aj 3 zvukové efekty, ktoré sa aktivujú stlačením jedného z troch gombíkov. Malá speváčka si môže zaspievať aj na 4 melódie, ktoré si vyberie zatlačením gombíka alebo si na ne môže zatancovať spolu s kamarátkami. Samozrejme skvelý výkon bude odmenený potleskom. Mikrofón je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý je odolný a príjemný na dotyk. Produkt spĺňa európske štandardy pre bezpečnosť a kvalitu hračiek. Detský elektronický mikrofón Máša je vhodný najmä pre dievčatká od 3 rokov.

Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť na výrobu hračiek, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, odolnosťou použitých materiálov a bezpečnosťou hračiek. S detským mikrofónom v dizajne Máša si vaše dievčatko užije veľa zábavy a bude sa cítiť ako skutočná spevácka hviezda. Detský mikrofón na batérie Máša má výšku 20 cm. S detským mikrofónom si vaše deti užijú nielen veľa zábavy, ale naučia sa aj vystupovať pred publikom a získajú cit pre melódiu a rytmus. S hudobným mikrofónom vypukne u vás doma hotová zábavná šou a deti z neho budú mať zaručene radosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery20*3*3 cm
Rozmery balenia25*7*13 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,26 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.