Môj prvý laptop Activity Kiddieland so svetlom a zvukom od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland môj prvý laptop Activity so zvieratkami a číslami je veľmi kvalitná pevná detská interaktívna hračka, vhodná pre najmenšie deti od 18 mesiacov. S touto krásnou didaktickou hračkou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nová. Má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube. Radi stláčajú rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčajú páčkami a krúžkami doprava doľava hore dolu, krútia, posúvajú, otvárajú a pritom sledujú reakciu na svoj pohyb.

Hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky. Po stlačení niektorých postavičiek sa ozve zvuk aký k nemu patrí, ako u zvieratiek hlas zvieratka. Dieťa sa učí aké zvuky a tvary majú hudobné nástroje, zvieratká, dopravné prostriedky, učí sa počítať a sleduje reakciu na obrazovke. Táto didaktická hračka určite poteší každé dieťa, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja jemnú motoriku, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybovú zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami.

Funguje na batérie 3xAA, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Laptop je prevedený v peknej žlto-modrej farebnej kombinácii s farebnými tlačidlami. Hračka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý má oblé jemné hrany a preto je pre dieťa bezpečný a zároveň jemný na dotyk. Je to úžasná interaktívna hračka pre každé dieťa, s ktorou sa dokáže hrať dlhé hodiny. Rozmery laptopu sú 32*22*18 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery45*32*18 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.