Drevený kufrík Magic Suitcase 4v1 Janod s magnetickou tabuľou a 44 doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Drevený kufrík s magnetickou tabuľou je úžasná detská hračka vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Kufrík má rozmery 37*4*30 cm, nezaberie teda veľa miesta a pritom zabaví každého chlapca alebo dievča na dlhý čas. Má totiž niekoľko skvelých doplnkov, vďaka ktorým sa pri ňom deti nebudú nikdy nudiť. Z vnútornej strany je v kufríku magnetická tabuľa a tiež tabuľa na kreslenie špeciálnym perom. Tento multifunkčný kufrík pre deti prichádza so setom kried na kreslenie, takže deti sa môžu zahrať na vyučovanie v škole, biznismenov na schôdzi alebo keď je vonku škaredé počasie a nemôžu si kresliť vonku na chodníku, táto tabuľa ich zachráni. Na zmazanie a vyčistenie tabule od kriedy sa dá použiť hubka na čistenie, ktorá je tiež v balení. Dieťa sa rado zabaví a veľmi využije farebné magnety s abecedou a číslicami, pomocou ktorých môže skladať rôzne slová alebo počítať príklady. 

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo, pretože vo veľkej miere prispievajú k optimálnemu vývoju dieťaťa. Ovplyvňujú mentálny a fyzický rozvoj dieťaťa. Hračky Janod majú svoju tradíciu, pričom sa využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Manipuláciou s magnetickými písmenkami, kreslením s kriedami a fixkami, ktoré sa dajú pri tejto detskej tabuli využiť, sa rozvíja motorika detí. Najdôležitejšie pri drevenej hračke je však to, že tvorením všelijakých obrázkov a výtvorov sa rozvíja detská fantázia a tvorivosť, objavujú svoje talenty, túžia sa zlepšovať a zdokonaľovať. Drevený detský kufrík Janod je vďaka jedinečnému dizajnu a kvalitným materiálom nadčasová, bude sa páčiť niekoľkým generáciám,

Vývojár Janod je symbolom jedinečných a kvalitných drevených hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú nielen zábavné, ale aj rozvíjajú inteligenciu detí. Jeho história siaha do roku 1970. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti. 

Vlastnosti           

  • drevený kufrík s magnetickou tabuľou a so 44 rôznymi doplnkami
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb 
  • vyrobený z kvalitného dreva s certifikátom FSC
  • súčasťou balenia sú farebné magnety, kriedy, hubka na zmazávanie, fixka
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • rozmery 37*4*30 cm
  • rozvíja detskú tvorivosť a fantáziu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery37*4*30 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.