Kozmetický stolík Top Disney Princezné Smoby s 5 doplnkami ružový

Popis produktu

Detský kozmetický stolík sa nesie v rozprávkovom dizajne Disney Princezné od Smoby s trblietkam, po ktorom túžia všetky malé dievčatká, ktoré sa chcú podobať na princeznú z rozprávok. Kozmetický stolík má krásnu romantickú ružovo-bielu farbu a rozprávkový vzhľad. Veľké zrkadlo je vyrobené z  kvalitného materiálu, vďaka čomu je bezpečné aj pre 3 ročné dieťa. Detský kozmetický stolík Smoby môže vaše dievčatko použiť pri hre ako kozmetický stolík aj ako kaderníctvo zároveň. Rozmery detského kozmetického stolíka s motívom Disney Princezná sú 49*36*51 cm pričom jeho celková výška je 51 cm.

Súčasťou kozmetického stolíka s licenciou Disney Princezné je aj 5 doplnkov, vďaka ktorým strávi vaša princezná hodiny skrášľovaním sa. Kozmetický stolík určite rozžiari izbu vašej malej princeznej a prinesie jej veľa radosti a zábavy. Kozmetický stolík Disney Princezny má krásne ružové odtiene, ktoré sú kombinované s bielou farbou a drobnými doplnkami. Veľké zrkadlo má oválny tvar a na jeho vrchu je ozdoba obľúbených princezien. Plocha so zrkadlom je umiestnená na vyvýšenom podstavci. Rozprávkový kozmetický stolík pre dievčatká má tri funkčné zásuvky, do ktorých si vaša malá parádnica môže odložiť všetky krásne doplnky a cennosti.

Kozmetický pultík je ružový a je na ňom krásny obrázok tých najkrajších princezien z disneyho rozprávok. Súčasťou kozmetického stolíka pre deti sú aj krásne doplnky, ktoré sú ladené do ružových a fialových farieb. Set tvorí žltá čelenka spolu s prstienkom a hrebeňom a dva flakóniky na voňavku s obrázkami známych hrdiniek. Vďaka týmto krásnym doplnkom sa vaša maličká bude cítiť ako princezná po celý deň. Kozmetický stolík sa dá jednoducho prenášať a vaša malá princezná si ho môže zobrať kdekoľvek so sebou. Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, ktorá vyrába jedinečné a kvalitné modely hračiek pre vaše deti. 

Vlastnosti

  • elegantný francúzsky dizajn
  • sada 5 doplnkov
  • úložný priestor
  • motív Disney Princezné
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery36*49*51 cm
Celková výška51 cm
Rozmery balenia39*13*49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,7 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.