Kočík pre bábiku Disney Princezné Smoby športový (58 cm rúčka) ružový od 18 mes

Popis produktu

Detský športový kočík pre bábiku Disney Princezné je nádherná dievčenská hračka, ktorej neodolá žiadna malá princezná. Má výšku rúčky 58 cm, je to teda ideálny spoločník na prechádzky a hru pre najmenšie dievčatká, vhodný už od 18 mesiacov. Dievčenský kočík má krásnu ružovú farbu s bielymi detailmi a obrázkom z rozprávky Pincezné. Je vyrobený z kvalitného a odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. V prednej časti je opierka, aby bábika bola počas jazdy na kočíku v bezpečí. V spodnej časti je praktický odkladací priestor, do ktorého si deti môžu odložiť rôzne drobnosti počas prechádzky. Kočík pre dievčatká má pevné kolieska, ktoré zabezpečujú hladkú a ľahkú jazdu. Každé dievčatko sa s ním rado vyberie na prieskum okolia spolu so svojou obľúbenou bábikou usadenou v prednej časti.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahučký, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a dievčenský kočiar s motívom Princezné je na to ideálnym prostriedkom. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Vlastnosti

  • jedinečný kočiarik pre bábiku
  • vhodný pre bábiku s výškou 42 cm
  • dizajn ako ozajstný športový kočiar pre bábätko
  • v žiarivých farbách ružovej, zelenej a nežnej bielej
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • výška rúčky je 58 cm
  • ideálny pre všetky malé pestúnky
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery57*38*58 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia35*13*60 cm
Výška rúčky58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2 kg
KolesáPlastic
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.