Kočík pre bábiku Hello Kitty Smoby športový (55 cm rúčka) tmavoružový od 18 mes

Popis produktu

Smoby športový kočík Hello Kitty pre bábiku je vhodný pre malé deti už od 18 mesiacov. Kočík pre bábiku je prevedený v príťažlivej kombinácii tmavoružovej a bielej farby, s bodkovanou sedačkou a krásnym obrázkom mačičky Hello Kitty, ktorá je tak obľúbenou u všetkých malých detí. Poťah kočíka je vyrobený z príjemného a kvalitného materiálu. Do kočíka sa zmestí bábika s rozmerom  42 cm. Detský športový kočík Hello Kitty pre bábiky má praktický úložný priestor, kde si deti môžu prevážať doplnky pre bábiku alebo iné hračky. Strieška kočíka je sklápateľná a polohovateľná.

Konštrukcia kočíka je pevná a kovová, v kombinácii s odolnými plastmi. Výška rúčky kočíka pre detičky je vo výške 55 cm. Je to veľmi pevný a stabilný kočík, s jedinečným dizajnom, ktorý si získa srdce každého malého dievčatka. Vďaka svojej odolnosti a pevnej železnej konštrukcii deťom poslúži dlhé roky. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného športového detského kočiara- buginy. Pred bábikou je plastová ochrana, aby nevypadla z kočíka. Kolesá sú plastové a vyrobené z pevného materiálu.

Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Rozmery kočíka Smoby38*58*55 cm. Na čistenie používajte iba hubku, ľahko navlhčenú vo vode.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery38*58*55 cm
Celková výška55 cm
Rozmery balenia35*13*60 cm
Výška rúčky55 cm
Hmotnosť2,00 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.