Kočík pre bábiky dvojičky Maxi Cosi & Quinny Twin Smoby (70 cm rúčka) ružovo-šedý

Popis produktu

Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin je kočík pre bábiky dvojičky je prevedený v krásnej kombinácii tmavoružovej farby s oranžovou a striebornou. Dieťa si tak môže užiť dvojnásobnú radosť z každej prechádzky, kde si môže vziať rovno dve bábiky. Kočík stojí na troch pevných gumených kolieskach. Predné koleso sa otáča o 360 stupňov, je veľmi tiché a spevnené dvojitým. Kočiarik má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s plastom, je ľahký a zároveň stabilný. Má ergonomicky tvarovanú rúčku, ideálna pre deti od 3 rokov. Jej výška od zeme je 70 cm.realistický vzhľad ako ozajstný kočík pre deti.

Detský kočík pre bábiku Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin je pohodlný a plastové sedadlá sú potiahnuté špeciálnym textilom. Kočík má dve polohy, sedadlo môžete otáčať tak, že bábiky sedia buď tvárou k dievčatku, alebo chrbtom, teda  v smere jazdy. Krásny moderný kočík, veľmi pekná verzia kočíkov aké používajú mamičky. Pre dievčatká, ktoré rady kočíkujú svoje bábiky, sa s týmto kočíkom vyhrajú dlhé roky. Na čistenie tkaniny používajte iba hubku ľahko navlhčenú vo vode. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Kočík je kompatibilný s ostatnými doplnkami z radu výrobkov Maxi Cosi & Quinny, ktoré sa k nemu dajú dokúpiť.

Je to realistická replika ozajstného športového detského kočiara. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Rozmery produktu sú 52*37*70 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery52*37*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia42*16*58 cm
Výška rúčky70 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,24 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku46 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.