Kočík pre bábiku Shara Smoby hlboký (72 cm rúčka) strieborno-modrý

Popis produktu

Smoby kočík pre bábiku Shara má odolnú, pevnú konštrukciu, takže vydrží dlhé roky. Dievčenský kočiarik je vhodný na hranie pre dievčatká od 3 rokov. Má krásne modro-strieborné farebné prevedenie, vynikne na každej prechádzke či detskom ihrisku. Kočiarik sa najlepšie hodí na vozenie všelijakých bábik alebo iných hračiek, má rozmery 107*45*72 cm, výška rúčky je 72 cm. Dievčatká si tak bezproblémovo svoj najobľúbenejší kočík chytia a môžu sa vydať na prechádzku po okolí. Kočiarik pre bábiku sklápateľnú vrchnú časť, ktorá sa dá prispôsobiť počasiu a tiež košík na odloženie vecí v spodnej časti. Kolieska zabezpečia hladkú a príjemnú jazdu. Celkový dizajn dievčenskej hračky pôsobí veľmi elegantne a štýlovo.

Kočíkovanie bábiky je veľmi obľúbená hra medzi najmenšími dievčatkami. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahký a zamatový na dotyk, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a modro-strieborný kočiarik Shara je na to ideálnym prostriedkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery107*45*72 cm
Rozmery balenia76*53*92 cm
Výška rúčky72 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Vhodné pre bábiku46 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.