Kočík pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia Smoby hlboký (55 cm rúčka) od 18 mes

Popis produktu

Detský hlboký kočík pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia je vhodný pre dievčatká od 18 mesiacov. Kočík pre bábiku je prevedený v príťažlivej bielo-ružovej farebnej kombinácii. Štýlový dizajn dodáva kočiaru biela strieška a prikrývka s jemnou farebnou potlačou hviezdičiek, srdiečok a motýlikov a zlatý lem. Detský kočík pre bábiky je veľmi pevný a stabilný kočík, s jedinečným dizajnom, ktorý si získa srdce každého malého dievčatka. Do kočíka sa zmestí bábika s rozmerom  42 cm. Konštrukcia kočíka je pevná a kovová, v kombinácii s odolnými plastmi. Výška rúčky kočíka pre detičky je 55 cm.

Smoby hlboký kočík pre dievčatká má praktický úložný priestor, kde si deti môžu prevážať doplnky pre bábiku alebo iné hračky. Vďaka svojej odolnosti a pevnej železnej konštrukcii deťom poslúži dlhé roky. Hlboký kočík pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného hlbokého detského kočiara. Deti milujú hru s bábikou, rady ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú.

Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Rozmery hlbokého kočíka60*38*55 cm. Na čistenie používajte iba hubku, ľahko navlhčenú vo vode. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. Ak chcete pre svoje dieťatko to najlepšie, vyberte si z ponuky Smoby.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Celková dĺžka60 cm
Výška rúčky55 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.