Kočík pre bábiku Maxi Cosi & Quinny Smoby športová bugina (70 cm rúčka) ružovo-oranžový

Popis produktu

Smoby kočík Maxi-Cosi & Quinny je praktický športový kočíka-bugina s oranžovým ochranným pásom, ktorý bábiku zafixuje. Jeho farebné prevedenie je vo veľmi príťažlivej kombinácii ružovej, striebornej a oranžovej farby. Je to skvelá hračka ako doplnok pre bábiku. Deti sa radi prechádzajú so svojou bábikou vonku v parku. Športový kočík pre bábiku je určený pre každú bábiku s výškou 42 cm. Predné koleso kočiarika je silné a dvojité, preto je kočík stabilný a ľahko sa s ním manipuluje. Má otočné predné koleso, ktoré sa otáča o 360 stupňov.  Kočiarik má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s plastom, je ľahký a zároveň stabilný. Bábika má bezpečnostný pás, oranžovej farby, aby nevypadla. Má ergonomicky tvarovanú rúčku, ideálna pre deti od 3 rokov. Jej výška madla od zeme je 70 cm. Má realistický vzhľad ako ozajstný kočík pre deti.

Detský kočík bugina pre bábiku Smoby Maxi Cosi & Quinny  je pohodlný, a plastové sedadlo je potiahnuté špeciálnym textilom s bezpečnostným pásom. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Kočík sa jednoduchým spôsobom dá poskladať a vziať kamkoľvek so sebou. Nezaberá tak veľa miesta. Bábika nie je súčasťou produktu. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného detského kočiara. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Detský kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Kočík má gumené kolieska.

Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Rozmery produktu sú 49*41*70 cm. Či už doplnok dieťa využíva ako športový kočík, tradičný hlboký kočík alebo ľahkú buginu, zažije s ním množstvo zábavy. Ostatné doplnky sú plne kompatibilné s kočíkom Maxi Cosi & Quinny, a je možné ich kombinovať.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*41*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia36*16*58 cm
Výška rúčky70 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,60 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku46 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.