Kamión Autá Ice Smoby elektronický so svetlom a zvukom, autíčkom McQueen a 15 doplnkami

Popis produktu

Smoby kamión Mac Truck a autíčko McQueen Cars Ice je súprava dvoch dopravných prostriedkov z populárnej rozprávky Autíčka vhodná pre chlapcov od 3 rokov. Kamión Mac Truck so svetelnými efektmi sa dá otvoriť na bočnej strane a vytvorí tak perfektný box pre McQueena pred pretekmi. V zadnej časti má spúšťaciu rampu, aby rýchle autíčko mohlo zísť na cestu aj v priebehu jazdy. Sú na ňom elektronické funkcie ako simulácie nárazov, tlačidlo na štart, benzínová pumpa, spolu vydáva 11 rôznych zvukov. Keď nadvihnete prednú časť detského kamióna, objavíte v ňom efektívne uložené 2 kusy náradia. Kamión sa dá tiež chytiť ako kufrík, pretože má rúčku na uchopenie v hornej časti. Chlapci ho teda môžu ľahko prenášať kamkoľvek. V balení nájdete celkovo 15 kusov doplnkov. Súprava autíčok je ideálny darček pre všetkých chlapcov, ktorí majú radi rýchle autá, preteky a hodiny plné zábavy. Funguje na 2 AA/LR6 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Hra s autíčkami je veľmi obľúbená medzi najmenšími chlapcami už desiatky rokov. Poznajú ju naši ockovia, dedkovia aj pradedovia. Malí chlapci sa radi hrajú na preteky, naháňačky alebo záchranné akcie so svojimi dopravnými prostriedkami. Cítia sa pri tom ako veľkí dospelí, ktorí šoférujú svoje autá do práce. Takáto hra však nie je len zábavná, ale je aj užitočná pre rozvoj dieťaťa. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s autíčkami rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické myslenie.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery45*14*24 cm
Rozmery balenia48*17*22 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,83 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.