Hudobný kolotoč Na farme so zvieratkami Janod so zvukom zelený od 3 rokov

Popis produktu

Detský hudobný kolotoč Janod je tradičná hračka vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov. Kolotoč pre deti v zelenej farbe vydáva pri točení rôzne zvuky a vnútri sa pohybuje traktor s dvomi vlečkami, v ktorých nesie seno a mliečko. Kolotoč pre najmenších s motívom farmy svojimi pestrými farbami, veselým zvukom a pohyblivým traktorom určite zaujme a zabaví každé malé dieťatko. Rozmery kolotoča sú 19*19*24 cm. Francúzsky dizajn a nadčasové vyhotovenie očaria aj niekoľko generácií detí po sebe.

Vlastnosti 

  • elektronický kolotoč
  • s motívom farmy
  • má rozmery 19*19*24 cm
  • obsahuje pohyblivý traktor
  • vhodný od 18 do 36 mesiacov

Hudobný kolotoč funguje na 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Deti s ním objavujú nové tvary, farby, farmárske zvieratká. Vo vnútri sa pohybuje traktor s dvomi vlečkami, koník, ovečka, kravička, kohútik, sliepočka a kačička. Dieťa hrou s kolotočom rozvíja svoju jemnú motoriku, sluch, fantáziu a kreativitu. Hudobný kolotoč pre najmenších je ideálna hračka pre najmenšie deti, s ktorou sa skvele zabavia a zároveň môžu objavovať a skúmať nové zvuky, pohyby a povrchy. 

Kolotoč pre deti je kvalitná a bezpečná nadčasová hračka navrhnutá francúzskymi dizajnérmi. Janod je francúzska spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou prvotriednych hračiek pre deti, s ktorými sa zabavia a navyše rozvíjajú ich inteligenciu. Hračky značky Janod spĺňajú prísne štandardy a predpisy. Za kvalitou výrobcu Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*19*24 cm
Celková výška24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.