Fúrik a vedro set Sofia Prvá Smoby 6 dielov fialový od 18 mes

Popis produktu

Smoby detský fúrik s vedro setom Sofia Prvá je krásna súprava hračiek na záhradu vhodná pre dievčatá od 18 mesiacov. Fúrik má nádherné fialové farebné prevedenie, ktoré výborné ladí s vedierkom a formičkami do piesku. Súčasťou vedro setu sú formičky, hrable, lopatka krhlička na polievanie. Všetky tieto detské nástroje sú vyrobené zo zamatovo jemného materiálu, sú ľahké, takže deti si ich sami jednoducho prenášajú. Štýlové sfarbenie fúrika aj ostatných doplnkov na záhradu upúta každé dieťatko, ktoré sa s nimi veľmi rado zahrá na záhradníka.

Polievaním kvetov pomocou detskej krhličky a manipuláciou s malým náradím deti poznávajú svet a objavujú ako veci fungujú. Ďalej sa prostredníctvom tejto hračky do piesku rozvíja aj jemná a hrubá motorika. Deti túto záhradnú súpravu krásne využijú pri hrách na záhradníkov, v piesku alebo pri pomáhaní rodičom pri domácich prácach. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk.

Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých záhradníkov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery64*30*32 cm
Rozmery balenia60*30*32 cm
Hmotnosť0,90 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.