Fúrik s vedro setom Autá Smoby 6 dielov od 18 mes

Popis produktu

Smoby fúrik pre deti so setom do piesku je krásny farebný fúrik pre deti. Detský fúrik je vyrobený z veľmi kvalitného a odolného plastu, čo mu zaručuje dlhoročnú spoľahlivosť. Má žiarivú červenú farbu ktorá upúta deti na prvý pohľad. Je navyše veľmi ľahký, takže dieťa nebude mať problém s jeho manipuláciou. Dieťa si môže v detskom fúriku prevážať piesok, kamienky, vodu či iné hračky a obohatiť si tak svoju hru na pieskovisku alebo pri vode. 

Set do piesku Autá pre deti je kvalitný set detských hračiek do piesku. Detský set do piesku sa skladá z farebného vedierka s motívom známej rozprávky Autá, ktorú milujú najmä chlapci, ďalej zo žltej lopatky a hrabličiek, sitka a modrých formičiek v tvare autíčka a lietadla. Pomocou nástrojov môžu deti vytvárať v piesku rôzne kreácie a rozvíjať tak svoju fantáziu. 

Tento set svojim prevedením zaujme každého chlapca a je vhodný pre deti od 18 mesiacov. Rozmery detského fúrika sú 64*32*32 cm. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek vysokej kvality a je zárukou spokojnosti a spoľahlivosti. So setom hračiek do piesku v kombinácií s fúrikom pre deti bude mať vaše dieťa postarané o hodiny zábavy pri hrách v piesku alebo pri vode.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery64*30*32 cm
Celková výška32 cm
Hmotnosť0,90 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.