Drevený kočík pre bábiky Mademoiselle Janod ružový s perinkou od 18 mes

Popis produktu

Detský drevený kočík pre bábiky Mademoiselle Janod je vhodný pre deti od 18 do 36 mesiacov. Ružový kočík poteší každé dievčatko, ktoré sa rado stará o svoju bábiku a vozí ju na prechádzky. Súčasťou balenia je aj mäkká textilná perinka. Drevený kočík je vhodný pre bábiku s výškou do 36 cm, ktorá nie je súčasťou balenia. Kočík pre bábiku má rozmery 48*32*47 cm, jeho výška je 47 cm. Dievčatká môžu v kočíku voziť svoje obľúbené bábiky alebo iné hračky, pretože je dostatočne hlboký. Detský kočík na hranie prichádza s perinkou, aby sa malé kamarátky dievčat cítili pohodlne.

Tento veľmi štýlový doplnok pre dievčatá poslúži aj ako opora pri prvých krôčikoch vašich ratolestí. Je to zároveň detské chodítko. Prostredníctvom dreveného kočíka sa deti približujú svetu dospelých, keď v ňom prevážajú svoje bábiky ako deti, tiež si rozvíjajú jemnú motoriku a pohybové schopnosti. Drevený kočík pre deti je nadčasová hračka, je to skvelý doplnok do dievčenskej izby. Tiež sa s ním malá princezná môže vydať na prechádzku po okolí. Francúzsky dizajn kočíka očarí každé dievčatko. Kočík z dreva je vyrobený z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Vďaka ideálnej výške 47 cm môže vaše dievčatko voziť bábiku v kočíku, brať ju všade so sebou a cítiť sa tak ako naozajstná mamička. Textilná strieška zaručí, že na bábiku nebude svietiť slnko. Kočík má príjemný dizajn a nežnú ružovú farbu s bodkovaným vzorom. Ružovo-biele kolieska dodávajú kočíku francúzsky šarm. Prostredníctvom dreveného kočíka sa deti približujú svetu dospelých, keď v ňom prevážajú svoje bábiky. Hra s bábikou v kočíku rozvíjajú jemnú motoriku a pohybové schopnosti. 

Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou značky Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Drevo na hračkách Janod je zdravotne neškodné, príjemné na dotyk a je označené ekologickou nálepkou FSC.

Vlastnosti

  • rozmery 48*32*47 cm
  • vhodný pre bábiku do 36 cm
  • pre deti od 18 do 36 mesiacov
  • má kvalitné drevené kolieska
  • ružová farba s bodkovaným vzorom
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery48*32*47 cm
Celková výška47 cm
Celková dĺžka48 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Vhodné pre bábiku36 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.