Domček snov Activity Kiddieland so svetlom a zvukom od 18 mes

Popis produktu

Kiddieland domček snov Activity je hrací dom, ktorý má zo všetkých strán iné funkcie a výzdobu. Domček pre deti otvárateľné a zatvárateľné dvere, hodinky s ručičkami, zvieratká s kvetinkami, kompletnú výbavu izieb a klavír s rôznymi pesničkami. Po stlačení obrázkov každý vydáva svoje charakteristické zvuky, hlasy alebo melódie. Keď sa otvoria dvere chladničky, dieťa si môže vybrať z bohatej zásoby jedál a pritom každé zahrá peknú hudbu. Detský domček pre najmenšie deti v tvare kufríka má uško a vďaka nemu je ľahko prenosné.

Je to veľmi kvalitná a pevná hračka pre deti už od 12 mesiacov, s ktorým sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nové. Má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube. Radi stláčajú rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčajú páčkami a krúžkami doprava doľava hore dolu, krútia, posúvajú, otvárajú a pritom sledujú reakciu na svoj pohyb - keď hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky. 

Po stlačení niektorých postavičiek sa ozve zvuk, aký k nemu patrí, ako u zvieratiek kuriatka zapípa kuriatko. Deti sa hrou učia rozoznávať tvary zvuky a farby, jemnú motoriku a cit pre hudbu a rytmus. Hračka obsahuje batérie 2xAA. Dom pre deti na hranie je v kombinácii pestrých farieb, ktoré pôsobia veľmi pozitívne. Farba dominantnej červenej, modrej, žltej a fialovej farby dieťa zaujme na prvý pohľad. Je to krásna hračka pre najmenšie deti, vyrobená z pevného a odolného plastového materiálu, ktorý má oblé hrany a je zamatový na dotyk. Dieťa s týmto multifunkčným domčekom so zvukom a svetlom zažije množstvo zábavy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
Rozmery20*14*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.