Domček Pretty Forest Hut Smoby so šmykľavkou a hojdačkou 2v1 od 24 mes

Popis produktu

Detský domček Pretty Forest Hut od Smoby je nádherný rozprávkový domček do záhrady pre všetky deti. Je vhodný na hranie pre chlapcov aj dievčatá od 2 rokov. Deti sa s ním však zahrajú aj vo vyššom veku a vďaka šmykľavke a hojdačke sa nikdy nebudú nudiť. Má originálny dizajn, ktorý bol inšpirovaný najnovšími trendmi v architektúre. Béžová farba stien a pestrá zelená strecha sa krásne hodí do každej záhrady alebo na dvor. Celý detský domček je ladený v príjemných prírodných odtieňoch. Rozmery detského záhradného domčeka sú 220*220*160 cm, jeho celková výška je 220 cm. Steny domčeka sú dotvorené reliéfom pripomínajúcim stavebný materiál s detailmi motýlikov a zvieratiek, ktoré žijú v lese. Celý domček s hojdačkou a šmýkačkou má hmotnosť takmer 45 kg, takže stojí stabilne na zemi a odoláva vplyvom počasia. Domček navyše stojí na pilieroch, takže je vyvýšený a poskytuje deťom bezpečnú zábavu.

Domček Smoby má jedinečnú vlastnosť: obsahuje anti UV filter, ktorý chráni plastový materiál pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Farby sú preto žiarivé a vyzerajú ako nové dlhé roky.  Súčasťou domčeka je veselá šmykľavka dlhá 70 cm, ktorá deťom zaručí skvelú zábavu. K domčeku je tiež pripevnená hojdačka s lavičkou. Pestrá zelená hojdačka je vhodná aj pre malé detičky, keďže tvarom pripomína bezpečnú sedačku. Dá sa však prispôsobiť a jednoducho premeniť na obyčajné sedadlo. Domček poskytuje bohatý priestor na hranie viacerým deťom, čo podporuje kolektívneho ducha a detičky sa tak učia komunikovať medzi sebou. Môžu sa hrať aj na skrývačku, priestor pod domčekom sa dá otvoriť a umožňuje deťom poriadne sa ukryť pred kamarátmi.

Domček pre deti Pretty Forest Hut sa dá poskladať aj rozložiť veľmi jednoduchým spôsobom. Deti majú vo vnútri veľa miesta na hranie, zahrajú sa v ňom aj s kamarátmi. Je dostatočne priestranný a vhodný pre hru viacerých detí. Je vysoko odolný a bezpečný, patrí medzi najkvalitnejšie hračky na trhu. Záhradný domček pre deti má dve okenice a dvierka, ktoré sa otvárajú zvnútra. Detský domček Pretty Forest Hut má strechu žiarivo zelenej farby s imitáciou strešnej krytiny. Pri hre s domčekom sa rozvíjajú komunikačné a jazykové schopnosti detí, napodobňujú dospelých a môžu si vymýšľať rôzne hry.

Farby na plastovom domčeku sú výrazné a žiarivé, preto podnecujú detskú fantáziu. Detský domček pochádza od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý je výrobcom veľmi kvalitných a jedinečných hračiek. Smoby je najkvalitnejší výrobca detských domčekov do záhrady, ale aj mnohých ďalších hračiek. Hrany na hračkách Smoby sú zaoblené, aby sa predišlo zraneniu detí počas hry. Spĺňajú tie najprísnejšie kritériá bezpečnosti, preto je aj domček Smoby pre vás tou najlepšou voľbou. Plast na hračkách Smoby je jemný a príjemný, je to plast zamatový na dotyk. Ktoré dieťatko by nechcelo mať vlastný domček, kde sa môže hrať dlhé hodiny so svojimi kamarátmi?

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery220*160*163 cm
Celková výška163 cm
Rozmery balenia180*40*117 cm
Celková dĺžka220 cm
Dĺžka šmýkacej plochy70 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť44,6 kg / 49,2 kg
Nosnosť50 kg/25 kg
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.