Domček My House Smoby s 2 dverami, elektronickým zvončekom a piknikový stolík

Popis produktu

Smoby detský domček My House je krásny a priestranný detský domček, v ktorom sa pohodlne zahrá viacero detí a pekne sa spolu zahrajú. Je prevedený v krásnych jemných krémovo-oranžovo-zelených farbách doplnený pastelovou hnedo-šedou, ktorá zvýrazní zaujímavé detaily. Pri dotyku je plast detského domčeka zamatový a príjemný. Dvojité steny domčeka zabezpečujú bezpečnosť, pevnosť a stabilitu aj pri výške 135 cm. Celý domček má rozmery 154*120*135 cm a vedľa domčeka je praktický stolík s lavičkou. Malí nezbedníci si tak môžu vychutnať raňajky na terase alebo sa tam zahrajú svoje obľúbené hry. Tento krásny detský domček Smoby My House perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor.

Domčeku dominujú dva vikiere, ktoré zvýrazňujú jeho veľkosť. Množstvo okien detského domčeka zaručuje svieži vzduch a tieň aj počas najhorúcejších dní. Domček má jedno okno s otvárateľnou okenicou, dva okrúhle otvory ako na ponorke a dvoje praktické vrátka namiesto dverí. Na zárubni je namontovaný elektronický zvonček, ktorý vydáva krásnu melódiu a na dverách je poštová schránka. Stôl s lavicami, ktorý je súčasťou domčeka, sa dá striedavo používať vonku pri dome, alebo v interiéri ako jedálenský kútik. Domček pre deti má UV filter, ktorý chráni plast pred slnečným žiarením. Skvelý domček pre skvelé detičky je vhodný pre deti od 2 rokov. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek, s dlhoročnou tradíciou, ktorá zaručuje bezpečnosť a kvalitu.

Povrch detského domčeka obsahuje jedinečný UV filter, ktorý chráni farby domčeka pred vyblednutím a tak zostanú krásne žiarivé počas dlhých rokov. Jedinečnosť anti UV filtra je v tom, že domček vyzerá aj po rokoch stále ako práve vybalený z krabice. Detský domček Smoby sa montuje a demontuje veľmi jednoduchým spôsobom. Po rozložení domček pre deti nezaberá veľa miesta, a tak sa nemusíte obávať že vám bude doma zavadzať. Stabilita domčeka je zaručená vďaka kvalitným plastovým materiálom, ktoré sú pevné a majú odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotyk zamatový a jemný k detským rúčkam. Jeho hrany sú oblé, a preto si deti nemôžu pri hre ublížiť. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť domčeka vyrobeného podľa európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality, ktorá je overená počas dlhých rokov svojej existencie.

Hra v detskom domčeku je atraktívna pre všetky deti v rôznom veku. Vedia sa v ňom hrať dlhé hodiny spolu so svojimi kamarátmi či súrodencami. Domčeky pre deti Smoby patria k najkvalitnejším na trhu, vďaka svojej vysokej odolnosti a kvalite. Pôžitok z hry v domčeku je jedinečný vďaka dôslednému ergonomickému riešeniu a deti majú vo vnútri veľa miesta na hranie. Hra v detskom domčeku u detí rozvíja komunikačné schopnosti a pomocou hier napodobňujú dospelých. Podnetné prostredie domčeka podporuje deti v rozvoji slovnej zásoby. Detský domček Smoby je na rozdiel od drevených domčekov krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdzajú v deťoch predstavivosť a scénky z rozprávok. Detský domček Smoby bude mať úspech nielen u vašich detí ale i u ich kamarátov. Je to krásny doplnok na dvor či záhradu. Vlastný domček je splneným snom pre všetky deti.

Vlastnosti

  • unikátny detský domček so stolom a lavicami
  • na každý dvor alebo záhradu
  • reliéf na stenách imituje stavebný materiál
  • piknikový stôl s lavičkami alebo jedálenský kútik vo vnútri domu
  • elektronický zvonček na dverách
  • výška 135 cm
  • dostatočne priestranný pre viac detí
  • nádherné žiarivé farby
  • plast so špeciálnym anti UV filtrom, ktorý chráni pred vyblednutím
  • so zaoblenými hranami
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • vhodný od 2 rokov
  • pre chlapcov aj dievčatá
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery154*120*135
Celková výška135 cm
Rozmery balenia120*50*92 cm
Celková dĺžka154 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť22,5 kg / 27,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Farbačervená
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.